Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19:05 den sonra o gün için oyuncu beklememek lazım sanırım :)

He, Belhanda' nın önde sıçtığını arkada Banega temizlesin!..Dangalaklıkta bunun ötesinde zirve yok. Hass...... lan!
banega bu apachinin kaybettigi toplarin pesinden kosarak verim veremeyecek. kim bu belhanda acep. goren super topcu sanir. ortalananin biraz ustunde oyuncu iste fazlasi degil

Belhanda'yı seviyorum da adamı penaltı çizgisi üzerinde oynatsan sezonda 10 gol atamaz maalesef. Geçtim 10 numarayı filan, bu kadar şut atmayı bilmeyen oyuncuyu üst düzey takımda çok uzun zamandır görmemiştim. Belki tavuk bacaklarıyla Yekta Kurtuluş filan vardır hareketli topa vurmada bu kadar yetersiz. Banega-Belhanda'nın birlikte oynadığı takım deplasmanda kanser eder adamı. Bize oyunu çift taraflı oynayabilecek, inceci bir 10 numara lazım. Zaten para harcanacak 2 yer varsa bunlar 10 numara ve santrafordan geçiyor. Avrupa'da başarı hedefliyorsak bu ikisinin Sneijder-Drogba kalibresinde veya onların yarısı olabilecek potansiyelde adamlar olması lazım. Hoş elalem ham oyuncusunu 25'e satmaya kıyamazken biz bütün satılacak oyuncuları küstürerek bunu nasıl başaracağız bilemiyorum.

Bursadan

Okan
Ertugrula

2,5m euro verip alirmiydiniz?

İtalyan reis topçuları iyi hazirlasa bari kalite olmasa bile mücadele gücü yüksek bir takım olmak şart deplasmanda tokatlanmaktan bıktık son senelerde ...

Rodop'a göre Diagne satılırsa plan Banega+Aboubakar. Fernando giderse yerine kimse alınmayacak gibi bir söylemi yok. Giderse illa ki biri alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt