Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şikecilerde satacak oyuncu yok.
O yüzden şerefsiz yalaka medya ile birlikde elifi için olmayan yalan haberler yaparak satacak klüp bulmaya çalışıyorlar
Satmayı düşündümleri adamlar jailson,zach,elif.. Bunlara toplam 10 milyon verilmez..
K.O.Ç denen şahıstan herşey beklenir.

Ayrıca bu uefa bunlara nasıl oluyorda ceza vermiyor.
Daha ne gibi rezillik olması gerekiyor.
Bizim durum daha iyiyken bile bunlardan fazla ceza aldık.
Bunları uefaya şikayet edeceksin..Bunlar bize neler yaptıysa aynısını yapacaksın.

Biz ceza yediğimizde başkan Dursun'du. Hani Florya ve Riva'yı devlete peşkeş çeken, kulübe güya borç verip piyasada hiçbir yerde alamayacağı faizi isteyen, becerebilse Ada'yı da hiç etme niyeti olan...
Bilmem anlatabildim mi?

seriye,nzonziye teklif yapan leminaya da gitmeli.bu sezon sonradan pek şans bulamadı sanırım,kiralanabilir

Herkes Vedat'ın Ocak ayında alınabileceğini söyleyip duruyor. Bu adamın sözleşmesi sezon sonuna kadar değil mi? Ocak'ta anlaşsan bile bir sonraki sezon kadrona katabilirsin. Bu Rizeliler 1 yıl ayağına top değdirtmez eğer oyuncu Şikecilere gitmezse.
Bu durumda transferin sonlarına doğru Vedat diyecek ki; "Ben üzerime düşeni yaptım verdiğim söz adına ama bu şartlarda bir yıl sahalardan uzak kalacağım. Transferi bitirmenizi istiyorum, yoksa Şikecilere giderim."
Bence der çünkü belli ki oyuncu kariyer planını önemsiyor. Bir yıl top oynamamak kariyerini bitirebilir.
Böyle olunca da bizim Abdurrahim reis basar 4m Euro + 1 oyuncu alır Vedat'ı Ağustos ayında.

Öyle bir durumda Vedatın oynatmasalar bile bekleyeceğini düşünüyorum.
Ama kesinlikle bu rizeye bu paraları vermemeliz lazım.

mor ligin icinden gecer, terim milli takimi resmen kadroyu onun üzerinden kurmayi planliyordu, moru kücümsemeyin, futbola verirse kendisini inanilmaz bir futbolcu haline gelir, teknigi zaten olagan üstü, hiz dersen, cocuk at gibi kosuyor. bence bu riske coktan girilmeliydi simdi tam firsati aynen aboubakar firsati gibi.
Adam gençlerin en çok şans bulduğu takımda bile tutunmadı, ispanyaya gitti kaç kez antremandan kovuldu. Başkası olsa bu yüzden hırs yapar bireysel antreman videosu koyar, mor neler neler yaptı. Tekniği hızı olabilir ama karakteri yok

Aboubakar mor ve Banega transferlerini istiyorum. Bir de kim olur bilmem ama defansif orta saha takviyesi gerek fernando kalsa da gitsede... Donk a güvenemiyorum bir şekilde...

Teşekkürler özet için. Keşke her gün böyle bir özet yapılabilse. Forum için de hayırlı olur, bir önceki günleri takip edemeyenler için de. Google SEO için de bunlara uygun bir "Son Dakika Transfer Haberleri" gibi bir başlık açılabilir sanki. Hatta buradaki özetler Twitter v.b. sosyal mecralarda "6 Temmuz Transfer Haberleri- 7 Temmuz Transfer Haberleri" başlıklarıyla da rahatlıkla her gün paylaşılabilir.

Herkese günaydın bu arada. ✌

Ben bu şekilde nerdeyse 1 haftadır paylaşıyorum. Ama sabah saatlerinde paylaştığım için geride kalıyor. Maalesef çoğu kişi görmüyor.

Ben artık okakaya soğuk değilim muricden iyidir okaka+eleke yapak

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Donk
Belhanda Banega
Feghouli Okaka Henry

Şu diagne yüzünden acı çekiyoruz transferde,defol git be adam.

Nuriyi milli takımda hiç beğenmedim ama kulüp performansı iyi heralde

De Ligt, Çarşamba günü Juventus için sağlık kontrolünden geçecek.

Yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt