Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat istemeye istemeye fenere giderse, muhtemelen 1-2 seneye talimatı değiştirip yerli statüsüne sokarlar. Tek üzüntüm o olur. Yoksa mevcut şartlarda fenerin 6m + 4 futbolcu vermesi, Mehmet Topuz'dan beri yedikleri en büyük kazık. Bu paraları verecek durumları yok ama Ali Koç'un çapsızlığını düşününce neden olmasın diyorum. Vizyon vizyon diye geldi, aklı fikri bize "transfer çalımı" atmak. Cidden Aziz'i çok arayacak bunlar. :D

Ben bizimkilerin yerinde olsam kime teklif yapsalar fiyat yükseltirdim batsın kekolar

Çok sıktı bu mevzu kime gidiyorsa gitsin de bitsin bu tantana

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fatih terim gulerken gif ile ilgili görsel sonucu

Ze Luis'in peşinden koştuk o kadar, Porto kapmış.

Belhanda konusunda devre arası kavga edecek düzeyde gitmemesini istiyordum, yerini dolduramazdık, artık doldururuz sorun yok gidebilir

Ya cidden gece Donk sabah Marcao Belhanda ile olan fotolarını paylaşmış , neden?

Bizim transfer komitesinin bu huyunu hiç sevmiyorum, bir oyuncuya takılıp kalıyorlar sanki başka oyuncu yok dünyada. Keşke biraz bu forumu okuyup futbolcu keşfetseler diyeceğim ama kesinlikle okuyorlardır.

Kısa vadede Aboubakar ve Banega transferlerini Belhanda satışı ile hallederiz böylece Diagne satışında elimiz güçlenir

vedat şikecileri secerse bizim icin iyi vedat icin kötü olur ,bakalım okadar kerizmi

fas elendiği için mi acaba,olabilir o da.ama saçma ya,muslera elenince paylasmadılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt