Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aboubakar-Mitroglou ikilisi bize yeterde artar. Daha Babel bile oynar orda,geçiniz çok iyi olur valla. Diagneden 15 gelse 5 Luyindamaya gidicek,10 milyonun 5 milyonu Banega,3 Milyonu Aboubakar,2 Milyonada Onyekuru kiralanır mis gibi işte. Fernandoda satılırsa o parayla ön libero alınır.

yapması gerekeni yaptılar,vedat 1 gün sonra adamlıgı bırakıp paraya tav olup dönek cıktıysa bu vedatın sorunu.kendilerini istemeyen bi adamı zorla aldılarsa bu kendilerini küçük düşürenlerin sorunu.ultraslanla dalga gecilecek bişey yok burda.gösterilen bi durusu takdir etmekle dalga gecmek ancak mahlukların işidir

Bitmemis transfere öyle yorum yapilmaz. Bak gördük duruşu.

yapması gerekeni yaptılar,vedat 1 gün sonra adamlıgı bırakıp paraya tav olup dönek cıktıysa bu vedatın sorunu.kendilerini istemeyen bi adamı zorla aldılarsa bu kendilerini küçük düşürenlerin sorunu.ultraslanla dalga gecilecek bişey yok burda.gösterilen bi durusu takdir etmekle dalga gecmek ancak mahlukların işidir

Yapması gerekeni yapmadı. Vedat çıkıpta canlı yayında "Ben Galatasarayı istiyorum ya Galatasaray,ya hiç" tarzı bişey demedi. Dolayısıyla saçma sapan gaza geldiler. Vedat kim hem,devre arasında Diagne yerine Vedatı alıp gelselerdi aynı grup Floryayı basardı

fenev hala muriqi'de israr ediyormus :asd:

la kiz boruyu vermis, bunlar hala pesinden kosuyorlar, hic mi gururunuz yok sizin?!

Galatasaray'ın Banega için yaptığı son teklif 5.5 milyon € oldu. Ancak Sevilla, 6.5 milyon € peşin para istiyor. Kulüpler arasında anlaşma sağlanırsa, Banega imza atmaya hazır. (Fanatik)

Harbi ne gerek var o açıklamaya adam zaten fbliymiş , rizede bir aslan var falan ne her şeye maydanoz oluyorlar
o aslan var sözü klasik taraftar romantizmi,bence de boş.ama kendilerini istemeyen bi futbolcuyu zorla alıp ,rizede sahiden aslan varmıs diye dalga gecmekte bayağılık.vedat slimaniye dönerse,fenerde bi slmani daha varmıs diyelim bizde yani

Ultraslan aciklama yapmayacakti sonucta bizim topcumuz degil, taraftar da her "galatasarayda oynamak istiyorum" diyen futbolcuyu abartmasin

ama cok rahatladim hele o konusulan teklif dogruysa, Akbaba vol. 2 olacak diye korkuyordum

işin sacma tarafı fenere gitmek istiyorsan neden daha önce imza atmadan desten gibi acıklama yayınladın

kendi kendini rezil etmeden giderdin fenere

Galatasaray'ın Banega için yaptığı son teklif 5.5 milyon € oldu. Ancak Sevilla, 6.5 milyon € peşin para istiyor. Kulüpler arasında anlaşma sağlanırsa, Banega imza atmaya hazır. (Fanatik)
Kafayı yemiş bu monchi. Dün de trtde 9 m euro isteniyor diyorlardı. Zaten o puştun yaotığı açıklamalardan ucuza bırakmayacağı belliydi

Banega kulubü ile bugün görüşecekti, akşama haberler düşmeye başlar.

Muriqi yi zaten forumda kimse 1.forvet olarak istemiyordu, fazla kasmaya gerek tok

Yapması gerekeni yapmadı. Vedat çıkıpta canlı yayında "Ben Galatasarayı istiyorum ya Galatasaray,ya hiç" tarzı bişey demedi. Dolayısıyla saçma sapan gaza geldiler. Vedat kim hem,devre arasında Diagne yerine Vedatı alıp gelselerdi aynı grup Floryayı basardı
demesine gerek mi var,yusuf günay bile twit atıp kuruş degil duruş demiş,demekki sahiden istiyodu bizi vedat,bu zamana kadar da fenere gitmediğine göre ve o acıklamayı yaptıgına göre.daha ne?gercekten var olmayan baska bi takıma gitmesi için miydi bu kadar tantana,yoksa bizim için miydi?sonunda bitti artık mesele.buna bakmak lazım,kurtulduk aynı haberlerden.bunun dısında iyi özellikleri olmasına ragmen vedat sadece 2-3.forvet olurdu bizde bunu hep diyeceğim üstüne basa basa ve haklısın ultraslan abarttı romantizm yapıp.vedatın geleceği bitti,olan ona oldu

Aboubakar-Mitroglou ikilisi bize yeterde artar. Daha Babel bile oynar orda,geçiniz çok iyi olur valla. Diagneden 15 gelse 5 Luyindamaya gidicek,10 milyonun 5 milyonu Banega,3 Milyonu Aboubakar,2 Milyonada Onyekuru kiralanır mis gibi işte. Fernandoda satılırsa o parayla ön libero alınır.
Aboubakar geldimi ki, kendimizi kandırmayalım. Dagne zor gider, gitsede gelecek adam okaka olur. Okaka mı Muriqi mi. Bazı arkdaşlar 4-5 milyona birsürü iyi forvet var diyor. Hayır yok, yetenekli olanlar 10-15 den aşağı değil. 5 milyona ancak Okakayı alırsın.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt