- 18 Mayıs 2011
- 53.607
- 57.672
- 4.613
Vedat Muriqi: “Galatasaray’da oynamak istiyorum gibi bir şey asla söylemedim.” (Sözcü)
ne guzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedat Muriqi: “Galatasaray’da oynamak istiyorum gibi bir şey asla söylemedim.” (Sözcü)

Bunda bişey yok, biz kefen giyerim o formayı giymem diyenleri parayı gördükten sonra nasıl kuzuya dönüştüğünü gördük.Vedat Muriqi: “Galatasaray’da oynamak istiyorum gibi bir şey asla söylemedim.” (Sözcü)
Vedatı hocanın isteme nedeni potansiyeliydi. Vedat çok iyi yerlere gelebilir ama fernandao gibide kalabilir. Zaman gösterecek. Ama bok atmayalım. Vedat ve kruse ile forvetleri baya bi güçlendi.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aboubakar geldimi ki, kendimizi kandırmayalım. Dagne zor gider, gitsede gelecek adam okaka olur. Okaka mı Muriqi mi. Bazı arkdaşlar 4-5 milyona birsürü iyi forvet var diyor. Hayır yok, yetenekli olanlar 10-15 den aşağı değil. 5 milyona ancak Okakayı alırsın.
oyun kuran 2.forvetkruse forvet degil

ya başkanla bir olup ali koçu düdüklemek için yaptı dünkü açıklamayı
ya da bizzati ali koçu düdükleyip daha çok maaş koparmak için kendisi yaptı
ya da haberler yalan cidden gsye gelcek seneye
sizce hangisi
potansiyeliydi de o potansiyel bu kadar baskı ve tantanadan sonra fenerde ortaya çıkar mı sence?fernandao bile iyi katkı verdi.vedat fernandao kadar katkı vermeyedebilirVedatı hocanın isteme nedeni potansiyeliydi. Vedat çok iyi yerlere gelebilir ama fernandao gibide kalabilir. Zaman gösterecek. Ama bok atmayalım. Vedat ve kruse ile forvetleri baya bi güçlendi.