Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.983
- 7.464
- 1.548
Rtas bence sen kendi salaklıgına yan bu foto playstationdaki maçta vedat 6 atmış ondan sonra çekilmiş gidip twitterına bakabilirsin. Sazan gibi atlamamak lazım.
......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rtas bence sen kendi salaklıgına yan bu foto playstationdaki maçta vedat 6 atmış ondan sonra çekilmiş gidip twitterına bakabilirsin. Sazan gibi atlamamak lazım.
bu resmin hikayesini biliyor musunuz?Ekli dosyayı görüntüle 50306
Vedat Muriqi dediğiniz adam böyle işte. Bu tip adamlardan karakter beklemeyin ben çok sevindim kurtulduk. ultrAslan ve Yusuf Günay kendi salaklıklarını ve amatörlüklerine yansın

Fatih Terim varken kimseye öyle üstüste şampiyonluk falan vermez
Açıklama yapacaklarmı, vedata 6 milyon verdilerse bile bonservisi düşük gösterecekler bence. Hasan kartalla nasıl nir anlaşma yaptılar kimbilir. Bizi 3.75 teklifimizi söyledi ama hiç fbnin bonservis verdiğini söylemedi adam. Niye acaba?uefa cezası açıklanmadan bunların bonservisli oyuncu hamlesi yapmalarıda ilginc
böyle akbaba gibi saldırırlarsa o cezayı her türlü yerler bu sene de,seneye deMuhtemelen borç yapılandırması ile cezadan yırttılar. Ne ballı herifler. Devlet onları hem cezadan hem de şikeden gelecek cezalardan kurtardı.
Gerçi kul hakkı yiyen iflah olmuyor. Yıllardır boşa sıkıyorlar. Amatör sporlar diye diye kulubü batırdılar.
Salaklık derken ? Haddini bil lan bebe
Sen yöneticimize salak demişsin ama kendin o duruma düşmüşsün daha da bir şey demiyorum.ultrAslan ve Yusuf Günay kendi salaklıklarını ve amatörlüklerine yansın
Sen yöneticimize salak demişsin ama kendin o duruma düşmüşsün daha da bir şey demiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 50306
Vedat Muriqi dediğiniz adam böyle işte. Bu tip adamlardan karakter beklemeyin ben çok sevindim kurtulduk. ultrAslan ve Yusuf Günay kendi salaklıklarını ve amatörlüklerine yansın
Daha aza bile almış olabilirler rize başkanının amacı daha fazla para kazanmak felan değil oyuncuyu fenere vermekBizim son teklif 4m + %20 paymış bu bile çok bana göre. Rize fbye verdiyse demek ki 6 m+futbolcu olayı doğru. Kafayı yemiş bunlar en iyisi oldu boşverin