- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Fernando'ya da yavaştan el sallayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA | Galatasaray yönetimi Ahmet Çalık'ı kiralamak isteyen Çaykur Rizespor'un teklifini geri çevirdi.
Fernando'ya da yavaştan el sallayalım.
değiştirdiyse para ve baskı yüzünden değiştirdi,gösterilen gecici adamlıga binaen atılmıs destekçi bi twit en önemsiz şey şu an.fenerlilerin seviyesi,twitleri görüp hehhahahoo demek.salla gitsinvedat fikrini değiştirmiş anlaşılan yapacak bişey yok. o yancılıktan başka işe yaramayan sırf gündemde olmak için başkanın yanından ayrılmayan yusuf günay adlı şahıs ne yapacak o kuruş değil duruş twitini falan acaba
Bu akşam şöyle bir senaryo hayal ediyorum. Şikeciler 18.43'de alev emojili tivit atıyor. 19.05'de Aboubakar kap geliyor. 19.07'de Vedat'ı kapa bildiriyorlar. Sonrasında Banega ve Arda'yı üst üste vuruyoruz suratlarına. Had bildirelim biraz.
sakin ol aslanım ben de böyle atarlıydım senin yaşlarında normal gayet

emrah başsan neden olmasınYokmu şöyle anadoluda talip olup fenere iteleyebilcegimiz baska adam ? Nede olsa bizi takip ediyolar
Kilo vermeye baksin cöp——-——-abuş
Babel——-arda——feg
——banega—-cuellar
Büyğk GSli kralarda gerekeni yapacaktır
Aynen aynen albayrak su anda delirmistir insallah bize zarari olmaz bu olayin. Cok cabuk gaza geliyor cok duygusalYalnız tam Albayrak'ın devreye girip canımızı yakacak bir bonservisle oyuncuyu alacağı bir sürece benziyor bu umarım çok hayiflanacagimiz işler olmaz
Çöp möp ayıp oluyor rtaş kralarda fit duruma gelmek için var gücüyle çalışıyor şu aralarKilo vermeye baksin cöp
Yok ona kanmazlar müdür bu sene parlamiş bi oyuncu olmasi lazim hemen talip olursak fener ztn arkamizdan geliremrah başsan neden olmasın![]()
Havanın 35 derece olması nasıl güzel olabiliyor aklım almıyorCmtesi sabah/öglen hava cok güzel, günesli ve siz birbirinize saydiriyorsunuz. Salakmisiniz ?