Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ne Vedatmis arkadaşlar bir sakin olalım. Diagne'yi gördük bu Vedat 1 sene patlama yaptı diye ona Ibra muamelesi yapmaya gerek yok. Adamlar zamaninda Persie'yi getirdi yine bişey yapamadilar. Bize direk katki verecek 11 oyuncusu lazim Vedat i 11e koysa hoca hepiniz bas bas bağırırdınız şimdi Vedatta Vedat. Biz düzgün bir forvet +Banega yi alalim da isterse bunlar Mesut'u getirsin. Şuanda yedeklerle kadroyu genislesttik. 11e yapılacak 3 nokta atışla şampiyonluğun favorisiyiz. Her bölgeye adam ihtiyaci olan fenerle niye bizi kıstas ediyorsunuz

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ispanyada fernnado haberler çoğalmış.asa göre imzalıyormus,

ya ben sana öyle şey der miyim,saçmalama.genele söylüyorum bunu, twitterı git de bi gör yangın yeri fenerli ergenelr yüzünden
fenerlileri boşver biz şimdi gittik abubakarı aldık diyelim herif kendine geldi veya x 1 forvet aldık sağlam çıktı seneye vedatın bizde oynama şansı nedir sence, sen vedat olsan 1. tercih olmadığın yere gider misin

ya da biz herife söz verdik 1.forvet olacaksın seni alacağız diye o da bize karşı açıklama yaptı

yani benim mantığıma göre fbde kadroya girmesi daha kolay bize göre o yüzden fikrini değiştirmiş olabilir

turk futbolu gercekten senelerdir dahada kotu gidiyor, vizyon yok, planlama yok, scouting yok, yok oglu yok.

Vedat iyi bir oyuncu, ama senin scoutlarin onun gibi oyuncu bulamiyorsa, niye para yediriyorsunuz scoutlara.

Balkan ulker
Guney amerikada

muthis yetenekler var, ama oraya gidip arayip izleyip adam yok.

Serkan recberi oyuncu izleme komitesine keske alabilsek

Cmtesi sabah/öglen hava cok güzel, günesli ve siz birbirinize saydiriyorsunuz. Salakmisiniz ?

s-d85999bedd63340c612e68daabc2d7bd76aa5007.gif

Arda tek basina bizi şampiyonluktan eder. Eğer gerçekten iyi galatasarayli ise gelmez

fenerlileri boşver biz şimdi gittik abubakarı aldık diyelim herif kendine geldi veya x 1 forvet aldık sağlam çıktı seneye vedatın bizde oynama şansı nedir sence, sen vedat olsan 1. tercih olmadığın yere gider misin

ya da biz herife söz verdik 1.forvet olacaksın seni alacağız diye o da bize karşı açıklama yaptı

yani benim mantığıma göre fbde kadroya girmesi daha kolay bize göre o yüzden fikrini değiştirmiş olabilir
hersey mümkün tabi ama bu kadar kısa sürede olması biraz imkansız

turk futbolu gercekten senelerdir dahada kotu gidiyor, vizyon yok, planlama yok, scouting yok, yok oglu yok.

Vedat iyi bir oyuncu, ama senin scoutlarin onun gibi oyuncu bulamiyorsa, niye para yediriyorsunuz scoutlara.

Balkan ulker
Guney amerikada

muthis yetenekler var, ama oraya gidip arayip izleyip adam yok.

Serkan recberi oyuncu izleme komitesine keske alabilsek
Komlichenkoyu alalım rtaş. Serkan reçber baya övüyor o çocuğu. Muriqten daha iyi olur diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt