- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Ne diyor. Sevilla ile anlaşmış mı?
İmzaya yakın yazıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyor. Sevilla ile anlaşmış mı?
Aynen gözler bayık gol atamaz bu geçelim![]()
Bu tipin iyi futbolcu olma ihtimali yok
Bunda çok iddialı yeni falcao diyorGecen buna onerdi, kumasi gayet saglam kontrati 2020 de bitiyor. maximum 2-3m dollara biter.
Ricardo Marquez - Player Profile 2019
Allahın ergeni alinin gözü dönse ne olurbiraz da maaşını arttırmışlardır ali koçun gözü dönmüş herşeyi yapar
Rahat dur surada. Raporla gec, cevaplamana gerek yok birisi sana bulasirsa. Geregini yapiyoruzadam yok yere bana bulaşıyor cevap veriyorum
sen kimsin de salak mısınız diye sorabiliyosun? sen salak mısın?
Antalya cok fena :/hava 38 derece kendimi öldüreceğim
fenerlileri boşver biz şimdi gittik abubakarı aldık diyelim herif kendine geldi veya x 1 forvet aldık sağlam çıktı seneye vedatın bizde oynama şansı nedir sence, sen vedat olsan 1. tercih olmadığın yere gider misin
ya da biz herife söz verdik 1.forvet olacaksın seni alacağız diye o da bize karşı açıklama yaptı
yani benim mantığıma göre fbde kadroya girmesi daha kolay bize göre o yüzden fikrini değiştirmiş olabilir
Gereğini yap geç aynı mantıkla? Senin de salak mısınız diye sormana gerek yok.Rahat dur surada. Raporla gec, cevaplamana gerek yok birisi sana bulasirsa. Geregini yapiyoruz
ifbli kardeşlerimizin smslerini yatırır muriçin banka hesabına ne yapacakAllahın ergeni alinin gözü dönse ne olur
Elbette Diagne !Okaka mı Diagne mi?