Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunda çok iddialı yeni falcao diyor

Bizim lig wallahi izlenmez aslinda, kalite yok, taktik yok, vizyon yok, hic birsey yok.

FC Metz'e bakiyorum adamlar 2006 dan beri, Senegalda Generation foot kulubuyle anlasma yapmislar. Butun oradan cikan gencleri 1-2m dollara alip 15-20m satiyorlar.

Sonra bizde 2012 utkucan diye biri geldi, bir marcao buldu diye adami master scout yaptilar.

Komik isler

TRANSFER - Rizespor, El Kabir'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Vedat bitti anlaşılan

Ne vedatmış arkadaş olay oldu,daha önceki örneklere bakalım 3 büyüklerin yarıştığı almak için.

Mehmet topuz
Alper potuk
Mehmet ekici
Ozan tufan
Okan koç
Ersan gülüm
Miroslav stock
Emre akbaba

İş yapan oyuncu yok aralarında nerdeyse.

Başka birşey yazmaya gerek yok sanırım...

Şimdide Vedat muriç,2 seneye kiralık bir anadolu klübüne gider takasta,gelmemesi süper olur.

Giderken ligimizle dalga geciyor, siz gidip bu copu aliyorsunuz + hep ayni isimler, scout ekibiniz yok mu? U20 dunya kupasini hic mi takip etmediniz?

35 layka bu iş biter

50310

Fernando gidecekse de Banega alınmadan gönderilmemeli. Zorluk falan çıkarırlar neme lazım. Banega'yı alamazsak sonra 2-3 tane orta saha transferi gerekecek. Bir taraftan Diagne ile falan uğraşacağız. Sezon öncesi hazırlığı baya bir sekteye uğrar.

Anadolu kulupleri nasil yonetiliyor? Hic mi muhalefet yok? Rize baskani GS 10 milyon da verse vermem demis. Rize takimi bunun mali mi yoksa secilmis baskan mi? Secilmis baskan ise neden takimin menfaatini dusunmuyor?

Fernando ile yola çıkmak riskli olacaktı sık sık sakatlanıyor

6 milyon euro + Berke(2,5 bonservis ödediler)+muhtemelen Sadık(1,5 bonservis) + 2 çöp daha. Gayet verimsiz bir transfer olmuş :) En az Diagne kadar verimsiz.

Dipnot : Haberi sporarena girdiği için yazdım. Birazdan Bipspor'da girer. Doğru olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt