Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pis timsaha geldik vedat öyle yada böyle bize girecek hemde okkalı bi şekilde

fb amigosu canlı yayında acıkladı itiraf mı etti desem , Allah söyletti herhalde emre bol muriç için baskıyla yapılan bir görüşmeydi dedi

Muriqi gelirse zaten anladim kadar Forvet transferini kapatiyoruz biz adami yedek olacak beklerkene as forvet olarak düsünülüyormus A Spora göre

@Hakan Duztepe

2 gün önce dediğim gibi Hakan. 4 milyon bonservis, en az 1.75 milyon euro maaş ile alırız Vedat'ı.

Giren yine bize girer. Öteki tarafta 5 milyon euro'ya Skov Olsen sıradan takıma gider.

Adam bizi istemedi falan kimse demesin biz o transferde ciddi olsak 5 milyon versek kesin alırız adamı.

skov bize istemedi reis yani turkiye kariyer planlamasinda yoktu

Lemina-Banega-Belhanda

Efsane olur ama bize yedirmezler Lemina'yı.

Diğer tarafta Nainggolan'da ayrılacak Torino yarım maaş verip kiralamaya çalışıyor.

Eğer biz şu lanet Vedat ve Banega çıkmazından kurtulabilirsek bu adamlara çökebiliriz.

Bu ne abi herkes muriq gsye diyor. Ulan sercanhamzaoğlumudur nedir sabah sabah heyecanlandırdı bizi. Olan yine bize olacak mis gibi abuşu almayacağız bu muriq yüzünden

ulan ne maçtı be :(

3 dkda hallaç pamuğu etmiştik akhisarı.

skov bize istemedi reis yani turkiye kariyer planlamasinda yoktu

Ben zannetmiyorum Hakan. Biz 5 milyon vermemişizdir.

Hatta transfer teklifi bile yapmamışızdır. 5 versek çocuğu bir şekilde ikna edersin yaşı genç daha.

Ayrıca o takım onun bölgesine yüksek bonservisle transfer yaptı.

2. tercih olacak oraya giderse bu nasıl kariyer planı? Bence başka teklif yoktu onlarda 5 milyonu kabul ettiler.

Bologna Juventus'dan kiraladigi Orsolini icin 15 milyon odeyip bonservisini almis, ayni Skov Olsen gibi solak sag kanat oyuncusu, simdi de 5 milyona Skov Olsen'i aliyorlar

Lukse bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt