Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Muric öz cimbomlu cıkmıs öyle miFatih hocanın forvet için aklımda tek isim varmış muriq
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muric öz cimbomlu cıkmıs öyle miFatih hocanın forvet için aklımda tek isim varmış muriq
Hasta kuşsporluymuşMuric öz cimbomlu cıkmıs öyle mi
gervinho gs haberi çıkmadı bu aralar hayret
Bu sefer os da zicis yasayacagizYeni bir 2018 Ağustos dejavusuna doğru gidiyoruz, küfürleri hazırlayın ...
![]()
orta sahamiz
o degil de fellaini haberi cıkmadıgervinho gs haberi çıkmadı bu aralar hayret
Yonetim kafayi yedirecek. Lan kisa bi aciklama yapsana
Muriqi Abou ve Banega hakkinda. Gorusmeler devam ediyor veya durdu diyin de rahatlayalim
Bütün görüşmeler bok gibi gittiği için bence kimse çıkıp konuşmaya cesaret edemiyorYonetim kafayi yedirecek. Lan kisa bi aciklama yapsana
Muriqi Abou ve Banega hakkinda. Gorusmeler devam ediyor veya durdu diyin de rahatlayalim
Ne zaman "önümüz acik, akilli hamlelerle mantikli yatirimlar ile cok iyi isler yapabiliriz" desek hep böyle sacmasapan transfer sürecleri yasiyoruz.
Biktim artik gercekten.
Alan ve patoda da les gibi gitmesine ragmen aciklamalar yapmislardiBütün görüşmeler bok gibi gittiği için bence kimse çıkıp konuşmaya cesaret edemiyor
Bu sefer durum daha vahim demek ki ben öyle anlıyorum. İyi bişeyler olsa apo başkan konuşmadan duramazAlan ve patoda da les gibi gitmesine ragmen aciklamalar yapmislardi
2015 ten beri aynı kafa boşuna şampiyon oluyoruz harbi