Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."

Falcao degildir baska oyuncudur o :d

Süren: "Galatasaray'da olumlu bir gidişat var. Futbol zaten Fatih Terim yönetimi altında iyi yerlere gidiyor. Bu düzeni bozmak, kulübümüze yarar getirmez. Bana göre tedbir kararının kalkması pek olası değil. Zaten böyle bir şeyin olmasını ve düzenin bozulmasını istemem."

Tamam da kadro yasini basini almis bir sürü oyuncuyla doldu. Hic kimsenin gitmeye niyeti de yok gibi duruyor. Ne yapacagiz? :(

muslera linnes marcao luyindama nagatomo genç dos banega belhanda feg falcao babel. nagatomo banega falcao ve babel. 4 tane 30 yaş üstü. böyle olursa çok dengesiz olmaz.

Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."

Falcao degildir baska oyuncudur o :d
herhangi bir transfer iddiası çıktığında o kulübün direkt diğer oyuncularına bakıyorum ya :D Rize'den aslında kimi istiyoruz acaba hahahua

Falcao bu ligi donunda sallar. Yaşına filan takılmaya gerek yok.

İnş sonunda kavuşacağız ona. Adam komple forvet sakatlıklar biraz geriye itsede hala iyi

Gurrpegi Lequipe son dakika gececek derken o andan bahsetmedi. Bir iki icinde son dakika gececek demek istedi.
Falcao'ya gelirsek ilk tercihim Abubakar olur ama o olmazsa Falcao'yu kacirmamak gerekir. Vedat da gelirse iyi olur. Arada Falcao'yu dinlendirir.
Yillik 4 biz versek sponsor da imza parasi verir.

Falcao bonservissiz gelecekse hiç karşı çıkmam. Diagne ve Mitroglou'nun kontratlarından çıkmak gerekir ama. Yıllık 5m yapıyor. 5m + sponsor bağlanırsa maddi yönden bizi sarsmaz. O zaman işte Falcao'nun arkasına max. 1-1.5m alan scout transferi yapılır. Diagne'den gelen paranın bir kısmıyla Banega, bir kısmıyla yedek forvet, bir kısmıyla da defansif orta saha alırsın.

Şu ligde biz Diagne & Eren ile bile şampiyon oluruz iddialıyım kimseyi almayalım Mitroglou oynasın yine şampiyonluğun favorisi biziz ama Şampiyonlar liginde söz geçirecek bir ekip olmak istiyorsak Avrupa'da başarı istiyorsak Banega gibi Falcao gibi Aboubakar gibi adamlar lazım bize

Nagatomo ve Mariano'nun sözleşmeleri seneye bitiyor. 30 yaş üstü 2 adam gitti diyelim yine Kostas da aynı şekilde. Fernando ya Sevilla'ya gidecek deniliyor olmadı da o da sözleşme sonu. Donk da aynı şekilde. Muslerayi kaleci olduğu için dahil etmeye gerek yok. Banega, Falcao ve Babel olsa bile 1 sezonluğa mahsus olmak üzere ffp yüzünden böyle oynarız. Bjk ya da Başakşehir olmuyoruz kısacası, yaşlı oyuncularımızın kontratları kısa.

Realist man geldi.
Evet Falcao diyolarmış, Falcao nun olma ihtimali %1, Muriç gündemini değiştirmek için ortaya atılmış bir isim kanımca. Adamın yıllık maaşı ne kadar bilen varsa yazsın, en az 5-6 milyondur. Bu tarz transferleri bu yönetimden beklemem.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt