Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o adam Monaco'ya 6 yıl önce gitti arkadaşlar 7. yılı olacak önümüzde ki sezon, yani o sözleşmeyi aldığında 27 yaşındaydı bu adam. Dolayısıyla bizden de 6-7 alacak hali yok. Hem de CL'deyiz, Çin'e gitmek istemez ilk etapta.
Monaco'da bu adama bu sene o maaşı ödemek istemez, bonservissiz dahi yollayabilir. Bizden alacağı para da 4-5 arası bir rakam olur bonuslar vs ekstra. 3 yıllık sözleşme ile ikna edilir.

aynen de boyle

Virüs taşıyan Falcao haberli siteler paylaşmayın ya.

Hepsi France Football ve L’ Equipe’in haberi işte.

Sırf dış basın diye her şey paylaşmayın, hepsinde aynısı yazıyor.

menajerleri de ortalığı yokluyor olabilirler tabi bu haberlerle. %40 olma ihtimali veriyorum ben

Futbolcunun yaşi onemli degildir. Fitlik durumu önemlidir. Kimi topcu 30 da biter bakiniz Selcuk İnan. Kimi topcu 33 de taş gibidir bakiniz Donk. Falcaonun suanki durumu ligimizi kaldirir.
Kaldı ki penaltida atabiliyor ! gelsin

Aboubakar transferini gundemden dusurmek icin medyaya salinan bi oyunda olabilir.

Sectigin model seni basariya goturur. Ajax gibi genclerden olusan takim kurulmasi, takimlar arasi butce farki bu kadar yukselmisken eldeki tek secenek. Genclerden olusturdugun takimda Babel vs bir iki tane +30 adam da oynatabilirsin. Falcao vs gibi ornekler Van Persie gibi bu takimin geleceginden calar. Genc ve ac futbolcu lazim.

D-z3iOKWkAEQJWx

eski bir haber. 28 aralık 2018

4 milyon+bonuslar 3 yıllık sözleşme 33 yaşında en az 2 yıl katkı verse süper olur.

Sectigin model seni basariya goturur. Ajax gibi genclerden olusan takim kurulmasi, takimlar arasi butce farki bu kadar yukselmisken eldeki tek secenek. Genclerden olusturdugun takimda Babel vs bir iki tane +30 adam da oynatabilirsin. Falcao vs gibi ornekler Van Persie gibi bu takimin geleceginden calar. Genc ve ac futbolcu lazim.

Hoca bunu düşünmüştür illaki vardır bir planı. Ayrıca bizim ligde al bütün gençleri Ajax gibi şampiyon ol durumu çok gerçekçi değil

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcaoyla malcaoyla nasıl tempo yapcak bu takım ya stabil oyuncu sayısını çoğaltmaya gerek yok hem de tonla paraya

Falcao tarzı transferler yurt dışında ki genç topçular için de bizim bir reklamımız olur aynı zamanda. Avrupa pazarında da yankı uyandırır. Sneijder ve Drogba transferleri son dönemde ki en büyük örnekler mesela. Kazandırdıkları itibar ve maddi kazanç her türlü giden paranın üstündedir. Falcao'da öyle bir transfer şuan dünyada ki en iyi 9 numaralardan birisi. Kazancımız daha çok olacaktır hele ki arkasına genç bir forvet alırsak o oyuncu ve altyapıda ki oyuncular için iyi bir rol model olacaktır.

Ben bile doğru çevirmişim lan ahahaha hala isin icine feneri katmaya çalışıyo mal medya.orda temsilciler fenerbahcenin devreye girmesi için uğraşıyo dedik ama yazdık bunları köşemizde

Ben: Abi Vedat iyi aslında ya. Kesin almalıyız......

Abimiz: falcao ile ilgileniyor kulüp duydun mu...

Ben: başlatmayın Vedat medat ile....getirin falcao yu laaaa !!!

Maaşından indirimde bulunur bize gelirse. Şampiyonlar ligi fitrini ve ona bu saatten sonra yüksek maaş teklif edecek başka kulüp yoktur.

Oda şampiyonlar Ligi'nde kariyeri sonunda oynamak isteyecektir herhalde. Para desen zaten dünyaları kazanmış adam.

2-3 sene oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt