Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
@futbolarena
·
36sn
Girişimde bulunulmadı.
Teknik heyetin yönetime sunduğu listede Aboubakar yer almıyor. ÖZEL - Galatasaray'da Aboubakar gerçekleri
Her yol Falcao'ya çıkıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@futbolarena
·
36sn
Girişimde bulunulmadı.
Teknik heyetin yönetime sunduğu listede Aboubakar yer almıyor. ÖZEL - Galatasaray'da Aboubakar gerçekleri
lan bu herifin kitaplığında ennsevdigim yazar olan cemil mericin kItabinin ne isi var
Ali naci önce banega ve cihcaritodan haber ver güzelim.falcaodan haber ver.ertan süzgünün haberi aboubakar zaten,abola da ozel haber yaptı bugün.bu konuda sana bakmıyorum@futbolarena
·
36sn
Girişimde bulunulmadı.
1. Bu sene son düzlükte kılpayı şamp olduk, tek rakip vardı ve sonunda aşırı saçmaladılar, her zaman olmaz o iş.Bu sene dediğin şeyler mi vardı ki biz şampiyon olduk? Bizim lig için bu kadar zorlamaya gerek yok
A'bola kolpa Sergen ya. Bizim fotomaçtan da kötü.Ali naci önce banega ve ciharitodan haber ver güzelim.falcaodan haber ver.ertan süzgünün haberi aboubakar zaten,abola da ozel haber yaptı bugün.bu konuda sana bakmıyorum
Şampiyonlar liginde hedefimiz ne olabilir ki? En iyi ihtimalle 3.lük. Avrupa piyasası başka bir seviye. UEFA Avrupa Ligi içinde yarı final falan hayal yani bu UEFA kısıtlamaları üstümüzdeyken.1. Bu sene son düzlükte kılpayı şamp olduk, tek rakip vardı ve sonunda aşırı saçmaladılar, her zaman olmaz o iş.
2. Şamp ligi denen bi yerde de oynayacağız, sadece ligde değil.
Yine de duyumu vardir muhakkak.aboubakari ertan suzgun dedi diye inanıyorum ve tabi ersin düzen.ertan sallamaz boşa haberA'bola kolpa Sergen ya. Bizim fotomaçtan da kötü.
Sifatina tukurdugumun adami
Wanyama dışında hepsi tırt açık konuşmak gerekirseTottenham'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği futbolcular: (Daily Mail)
Danny Rose
Trippier
Aurier
Wanyama
Janssen
Cameron Carter-Vickers
Josh Onomah
Marcus Edwards