- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
Güçlü bir galatasaray için bende varım 1 formada bendenEvet falcao gelirse forma iddalarını alalım herşey forumdaki öğrenci kardeşlerimiz için.
Benden 1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güçlü bir galatasaray için bende varım 1 formada bendenEvet falcao gelirse forma iddalarını alalım herşey forumdaki öğrenci kardeşlerimiz için.
Benden 1
Monacoda gelir icin vergi yok diye biliyorum. Onun yüzünden Ligue 1 takimlari bunlarin ceza olarak vergi ödemelerini istiyordu.
Bu sene felaketti, dünya kupasından sonra toparlayamadı
Çok sakatlanıyor 1 maç var 10 maç yokdany rose amsterdamdai maçta ajax sağ kanadını otoban yapan sol bek değil mi
valla falcao gelsinde isterlerse obur taraftan lefter ile can bartuyu transfer etsinler hiç ipimde olmazFenerbahçe'nin yeni transferi kaleci Altay, pazartesi günü sağlık kontrolünden geçecek. Altay'a yıllık 500 bin Euro ödenecek. (via
@emrekbol
)
% 0.Vedat Muriç için Terim 11 garantisi vermiş
Moise Kean imkansız, Everton'da oyuncu için 30m teklif yaptı geçen gün. Ya öyle bir bedele satıp geri alma bedeli vs koyarlar veya hiç satmazlar elde tutarlarFalcao aboubakar ya da falcao kiralik moise kean e tavim fazlasiyla
Fransada maaslar brüt degilmi?Falcao dünyanın maaşını ister olmaz o iş imkansız bile diyemiyorum
kesinlikleŞahsi düşüncem Diagne > Vedat.. Eğer linç yemeyeceksem böyle düşünüyorum
Falcao babel feghouli ve banegalı hucum hattında lige tecavüz eder.
O zaman şu fransa 2.ligdeki garip isimli futbolcu da olurMoise Kean imkansız, Everton'da oyuncu için 30m teklif yaptı geçen gün. Ya öyle bir bedele satıp geri alma bedeli vs koyarlar veya hiç satmazlar elde tutarlar
Fransada maaslar brüt degilmi?