Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücumda şöyle Falcao-Babel-Banega-Feghouli-Belhanda gibi kaliteli adamları bu adamların arkasına da Marcao&Luyindama ile birlikte genç fizik seviyesi yüksek çalışkan adamları doldursak

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Nakamba
Feghouli-Belhanda-Banega-Babel
Falcao

Şimdilik şu kadroyu kursak devre arasında Mariano&Nagatomo ikilisini değiştirsek of of off

Seneye yine sampiyonlugun en buyuk adayiyiz, ama ondan sonra yabanci kuraliyla tüyü dikme olasiligimiz yuksek. Nekadar nefret ettigim bir takim olsada sikeciler nekadar genc potansiyelli turk varsa bu ligte birseyler yapabilecek, almaya basliyor. Biz ise 1.5 sene verim verecek YABANCI oyunculara sulanmaya devam ediyoruz. Aldigimiz Turklerinde yas ortalamasi 30+

naingolan haberini di marzio girsin önce

Falcao banega naingolan aboubakar şu isimlere bak gelirlerse süper olur her ne kadar cuelları yaşı nedeniyle tercih etsem de bonservis vermemiz çok zor yaşlı oyuncular daha ucuza geliyor.

seri ve nzonzi ile ilgileniyosak tabiki naingolan ile de ilgileniriz

falcaoya 5 milyon net veririm bazilari bu ucret verilirmi diyecek bal gibi verilir diagne+motroglu 5 aliyor sat ikisini gom parayi falcaoya baskada forvet alma sikisirsan babelde onyekuruda forvet oynar iki tane duz forvetin olacagina bir falcao olsun

Rodrigues nasıl değil yav adam gomisle şampiyonluğa taşıdı bizi. Avrupa için değil lig için ideal oyuncu kavramı nedir başka. Moses sezon başı kampı yedikten sonra kaliteli bir oyuncu max fazla takip etmedim ama çoğu kişi kaliteli diyor. Allahyar ve Altay için katılırımda genel itibariyle iyi transferler. Artık yedek için değil bir an önce ilk 11 transferi yapmamız lazım
Bruma yedek olarak geldi, Tudor varken Tolga Ciğerci in yedeğiydi, Fatih hoca yüksek verim aldı sonra ben oldum imajına girdi sonra Onyekurunun arkasında kaldı yani büyük takım ilk11 adamı olamadı hiçbir zaman he feneri büyük takım kabul edersen tamam :)

Biz fenerle kapışmayız biz 1. Onlar 2. Olur. Son 20 yılda bir defa kapıştık onda da 2. Olduk geri kalan ise hikaye. O yüzden fener ancak trabzon bjk ile kapışır.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro kalitesine bakar o iş. Allahı var iyi kadromuzda var ama rakibi küçümsemeyin aldıkları oyuncular iyi oyuncular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt