Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücumda şöyle Falcao-Babel-Banega-Feghouli-Belhanda gibi kaliteli adamları bu adamların arkasına da Marcao&Luyindama ile birlikte genç fizik seviyesi yüksek çalışkan adamları doldursak

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Nakamba
Feghouli-Belhanda-Banega-Babel
Falcao

Şimdilik şu kadroyu kursak devre arasında Mariano&Nagatomo ikilisini değiştirsek of of off
Muslera 33
Mariano 33
Nagatomo 32
Feghouli 29
Belhanda 29
Banega 31
Babel 32
Falcao 33

Luyindama ve Marcao haric avrupa'ya iyi paraya satabilecegin oyuncu yok. Nakamba da var yazdigin kadroda ama onu alamayiz zaten

Yav şu Diagne'den kurtulsak Banega konusunda resmi adımlar da atılır belki Falcao&Aboubakar girişimleri de resmiyete dökülür

Ama şu Diagne gitmiyor ki bir türlü ...

Bruma yedek olarak geldi, Tudor varken Tolga Ciğerci in yedeğiydi, Fatih hoca yüksek verim aldı sonra ben oldum imajına girdi sonra Onyekurunun arkasında kaldı yani büyük takım ilk11 adamı olamadı hiçbir zaman he feneri büyük takım kabul edersen tamam :)

Fener'de iş yapar :) Neyse ben kendi futbol görüşümle yorum yapıyorum, aldıkları adamlar geçen seneye göre iyi bunu sezon bize gösterecek zaten. Ama bizim daha kaliteli oyuncularımız var, bunun üstüne koymamız lazım.

''BENDEN HABERSİZ BENİ TÜRKİYE'YE GÖNDERMEK İSTEDİ''

30 yaşındaki futbolcu, ''Roma'da Monchi beni göndermeye uğraştı. Hiç profesyonel bir şekilde davranmadı. Benim de hatalarım vardı ama adam adama konuşup kulübün beni istemediğini söylesen tamam. Onun yerine benden habersiz beni Türkiye'ye transfer etmek istedi. Benim hiçbir şeyden haberim yoktu. Bu durum beni çok sinirlendirdi. Eğer Roma'da kalsaydım sanırım her gün Dünya Savaşı çıkartırdım.'' diye konuştu

Nainggolan Türkiye'ye gelmez.

Fener kesin Avrupa'dan sattigin kadar al cezası yedi.

Fener ne zaman boka batsa bizle aşık atar,taraftarida her zaman bunu yer.

Sattığın kadar al cezası gelicek yine,taraftarida eki eki eki vedati elinizden aldık diye avunacak

inter ile ilişkilerimiz iyi de.ünal aysalı mı cagırsak ne yapsak ,gidip bi yemek yer ve halleder.

----------------Muslera--------------
Linnes--Lyun--Marcao--Yuto
------Naingolan--Banega-------
Trezegeut-Feghouli-Onyekuru
------------------Falcao-----------------

CL yarı finale kadar gideri var...

Çöp vedat ile ugraşıncaya kadar 5 milyona bologna'ya giden Olsen'i kaçırdık.
2 seneye 15 milyona okuturlar.

Lanet gelsin paramızı çöpe atanlara!

Muslera 33
Mariano 33
Nagatomo 32
Feghouli 29
Belhanda 29
Banega 31
Babel 32
Falcao 33

Luyindama ve Marcao haric avrupa'ya iyi paraya satabilecegin oyuncu yok. Nakamba da var yazdigin kadroda ama onu alamayiz zaten
Naingolan kiralik olur
Falcaoyu hertürlü araplara kitlersin keza Babelide öyle
Feghouli satilmaz Belhanda zaten araplara gider
Nagatomo kalsin sonuna kadar
Marianoda brezilyaya gider

apo hocamızın gözü kapalı fotosunu koymuş kesin ikili arasında kriz çıkar bu yüzden

unutun transferi falan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt