- 18 Mayıs 2011
- 53.652
- 57.723
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslında ben Galatasarayı istiyorum olmalı o
Hocanın en yakın arkadaşının bu isimleri dillendirmesi normal mi, eğer isimler doğruysa. Ben ikisiyle de ilgilendiğimizi düşünmüyorum.Bi yanım marcao luyindama onyekuru(çok beğenmesemde/skor katkısı hariç) gibi pek çoğumuzun bilmediği isimleri transfer edip yaşı ilerlememiş ve sonrasında daha iyi miktarlara satabileceğimiz oyuncuları takımda görmek istiyo
Bi tarafımda naingolan banega falcao aboubakar salvio gibi yıldız isimleri istiyo
Hocanın en yakınlarından müfit hoca geçenlerde aboubakar ve banegayla ilgilendiğimizi söylemişti ve biraz da olsa zaman geçti hala ortada bu isimlerle ilgili bişey yok ve gün geçtikçede haberler soğuyo,acaba bizimi yemliyolar oyalanmak için çünkü hocada basına sızmasını istemiyo isimlerin ve iinstagramdanda ifşa etmişti fake hesapları
1-2 transfer yapsak anlıyıcaz ne olduğunu
Marcao gibi isimleri hocada istiyor ve seviyor. Ancak Benfica macinda en ufak 2 hata pahaliya patladi. Hoca muhakkak 2-3 tane kendini kanitlamis CL topcusu ister. Kacini aldirir bilemem.Bi yanım marcao luyindama onyekuru(çok beğenmesemde/skor katkısı hariç) gibi pek çoğumuzun bilmediği isimleri transfer edip yaşı ilerlememiş ve sonrasında daha iyi miktarlara satabileceğimiz oyuncuları takımda görmek istiyo
Bi tarafımda naingolan banega falcao aboubakar salvio gibi yıldız isimleri istiyo
Hocanın en yakınlarından müfit hoca geçenlerde aboubakar ve banegayla ilgilendiğimizi söylemişti ve biraz da olsa zaman geçti hala ortada bu isimlerle ilgili bişey yok ve gün geçtikçede haberler soğuyo,acaba bizimi yemliyolar oyalanmak için çünkü hocada basına sızmasını istemiyo isimlerin ve iinstagramdanda ifşa etmişti fake hesapları
1-2 transfer yapsak anlıyıcaz ne olduğunu
bu koç bu kafayla daha çookk bizim şampiyonluğumuzu ,kaldırdığımız kupaları görür. senin neyine Avrupada talip olduğumuz futbolcuya talip olmak. herkes Hasan değilFransa 2. Ligi takımlarından Lens'in 21 yaşındaki Fransız stoperi Jean-Kevin Duverne, transferde Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirdi.
Lens'i yakından takip eden gazeteci Mohamed Toubache-Ter'in haberine göre Fransız ekibiyle sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan genç futbolcu için Galatasaray ve Fenerbahçe devreye girdi.
''YENİ ADRESİ BÜYÜK İHTİMALLE TÜRKİYE''
21 yaşındaki futbolcu ile Fransa Ligi'nden takımlarının da ilgilendiği ancak genç stoperin yeni adresinin büyük ihtimalle Türkiye olacağı belirtildi. Duverne ile Fransa Ligi'nden Nantes ve Montpellier ilgileniyor.
Lens alt yapısında futbola başlayan Haiti asıllı Fransız futbolcu, Fransız ekibiyle bugüne kadar 99 maça çıktı. Sporx