Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın en yakın arkadaşının bu isimleri dillendirmesi normal mi, eğer isimler doğruysa. Ben ikisiyle de ilgilendiğimizi düşünmüyorum.

Normalde bende düşünmezdimde falcao konusunda lequipe yazdı

Aboubakarıda ertan süzgün yazdı

Kararsız kalıyo insan

Bide şu sorular cevaplandımı ben denk gelmedim

Levent arda banega haberi verdi bizde diye

Ozornwaforla ilgili vazgeçildi dedi transfer bitince özgürden almıştım haberi dedi

Özgürde ispatla falan demişti sonrasında bi cevabı oldumu acaba

Kararsız kalıyo insan

Ozornwaforla ilgili vazgeçildi dedi transfer bitince özgürden almıştım haberi dedi

ben artık kimseye inanmıyorum illaki arkadaşlar iyi niyetle bir yönetici arkadaştan duyduklarını söylüyorlar belki ama kap açıklaması gelmeden artık hiç bir şeye inanılmıyor maalesef

Araya kaynamadan yazayım. Bugün öğlen saatlerinde bir tweet paylaşmıştım. Bugün akşam bir toplantı olacak. Ana konu Diagne:nin satışı. Diagne'nin satışında indirim olabilir yazmıştı. Toplantı olacağını tutturdu. Önümüzdeki günlerde Diagne'nin gidiş haberini duyabiliriz.

Bu benim görüşüm 10-12 civarı bir rakama gidecek.

Kararsız kalıyo insan

Benim de bilgim yok o konuda cevap oldu mu olmadı mı ama ne abubakar ne de banega gelmez demiyorum, ilgilenmiyoruz bile diyorum, iddalıyım renktaş

Radja her şeyi yapan orta saha. Her şeyi iyi yapıyor kariyeri çok daha iyi olabilirdi.

11151ce9a20467f1262b3905a8d650cc.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt