- 24 Mayıs 2009
- 17.355
- 20.344
- 2.643
Benim en yakın arkadaşım Prizren'li. Dediğine göre Prizren'in zaten büyük kısmı fenerli. O yüzden yadırgamıyorumkosova prizren fenerbahceliler dernegi altyapısında mı oynamıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim en yakın arkadaşım Prizren'li. Dediğine göre Prizren'in zaten büyük kısmı fenerli. O yüzden yadırgamıyorumkosova prizren fenerbahceliler dernegi altyapısında mı oynamıs
29 yaşında ve 3 yıl daha bizimle. Maliyet katkı açısından çok başarılı bir transfer.
o oyuncu kimdi la hatırlamıyomfener yüzyılın transfer çalımını 6m yuro +4 futbolcu ile attı mı?
bundan önceki yüzyılın çalımını attıkları oyuncuyu vedata karsılık rizeye göndermısler sanırım?
Bildigin tinerci tayfasi soz konusu besiktas oldumu akan sular duruyor izlemeye degmez gorunce tv yi kapatiyorumBu taner karaman salağı tam bir a.avcı hayranı heralde querasmayı falan ne övüyor ne övüyor. Bu sene uçacaklar zannediyor gerizekalı.
Aynı bunun gibi bir mal daha vardı bursaya gitmişti. O da böyle atıp tutuyordu küme düştü bursa
alper potuk reiso oyuncu kimdi la hatırlamıyom
ya tv de inan izlemeye hiç bişe yok film dizi izlemekten de sıkıldım. Mecbur spor kanalı o var adamı boğasım varBildigin tinerci tayfasi soz konusu besiktas oldumu akan sular duruyor izlemeye degmez gorunce tv yi kapatiyorum
trtspor mu izliyosun :/ya tv de inan izlemeye hiç bişe yok film dizi izlemekten de sıkıldım. Mecbur spor kanalı o var adamı boğasım var