Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcu satışı yapılmaz ise kimse transfer beklemesin.

Ben listenin ve görüşülen isimlerin hazır olduğunu Diagne'nin satışına göre imzaların peşpeşe atılacağını inanıyorum.

Herşeyden önemlisi Fatih hocamıza sonsuza kadar güveniyorum.
Yönetim ozaman herseyi ayarlamis ama Diagnenin satisini planliyamamis, Diagne afrika kupasina gitmeden satilmasi gerekirdi, bu da demek oluyorki ya alicisi yok yada bizim yönetim gene kendi hareket edecegine teklif beklemeye cekildi

O dönem bjk acayip işler yapıyordu transfer konusunda.

Biz de işte anadolu kulüplerinden kovulan Josue'yi Porto'dan kiralıyorduk, bjk Benfica'dan Talisca'yı Porto'dan Aboubakar'ı.

Onlar acayip bir transfer komitesi kurmuşlardı. Sonra Negroda, Pepe olayına kadar müthiş geldiler kimi aldılarsa tuttu.

Demba Ba, Gomez vs. Kim geldiyse iyi işler başardı.

Umut Guner sov yapmisti o donem, ama sonra pepe ve negredo'da paralari sactilar ve kasada suan para yok.

Biz 2 transfer yapınca ''florya'da gömu mu buldu bu gs'' diyenler fb herkese para sacarken bu değirmenin suyu nereden geliyo demiyor...Malî acıdan batmak üzere olan, uefa'dan ceza almanin kıyısında olan bu kulüp nasıl böyle rahat hareket ediyor diyemiyor?..

Çünkü medyanın alayı şerefsiz.Bu senelerdir böyle.Medyada Galatasaraylıyım diye geçinen adamlar nevzat, levent tüzemen, hıncal ..Bu adamların Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum.Sen düşün artık gerisini.Birde şikecilere bak.Adamların yazarları çatır çatır tuttukları takımın haklarını savunuyor.Aynı zamanda destekledikleri klüpleri iyi yönlendiriyorlar.

bunlara uefaya şikayet edeceksin.K.O.Ç un finansal fairplay hakkındaki açıklamalarınıda uefaya sızdıracaksın.Bak bakalım neler oluyor..
yahu biz bunlardan daha iyi durumdayken ceza aldık.
Bunlara her türlü şerefsizliği yapacaksın.
Serdar aziz transferinde bile çapsızlığını sergileyen bizim başkan ve yöneticilerden hiçbir halt olmaz.

su vedat gibi yetersiz adamın transferinde Galatasarayı şu şikecilerle sidik yarışına sokan adamların yatacak yeri yok.
heleki haldun dolmaç denen giizli fener yalakasına göre hocanın vedat 1. forveti olacakmış.İnşallah bu doğru değildir.
gerçekten inanılır gibi değil.
şu takım senelerdir uçup gidecekken beceriksiz yöneticiler yüzünden bir türlü bunu başaramıyor.

Şükrü reis Falcao'ya şunu gösterse yeter. Konuşmasına gerek yok :ka:

CFeLqPAWIAEyjTu.jpg

O dönem bjk acayip işler yapıyordu transfer konusunda.

Biz de işte anadolu kulüplerinden kovulan Josue'yi Porto'dan kiralıyorduk, bjk Benfica'dan Talisca'yı Porto'dan Aboubakar'ı.

Onlar acayip bir transfer komitesi kurmuşlardı. Sonra Negroda, Pepe olayına kadar müthiş geldiler kimi aldılarsa tuttu.

Demba Ba, Gomez vs. Kim geldiyse iyi işler başardı.
Tinercilerin 2 sene sampiyonlugu aziz yildirimin hediyesidir persieyi almasaydi elinden mario gomezi alamayacaklardi diegoyu almasaydi ellerinden talisca gelmeyecekti elindeki iki milli beki caner ve gokhani eliyle vermeseydi rakibine bjk diye birsey toktu tinercilerin transfer basarisi degildir ki sonraki donemde bi bok bilmedikleri ortaya cikti aziz yildirimin elini opsunler

Rengolar atesim var hastayim, pek takip edemedim bugun. Tikirti sikirtilari alabilirmiyim. Okuyacagim sayfa sayfa fakat ekran basimi agritiyor

Yönetim ozaman herseyi ayarlamis ama Diagnenin satisini planliyamamis, Diagne afrika kupasina gitmeden satilmasi gerekirdi, bu da demek oluyorki ya alicisi yok yada bizim yönetim gene kendi hareket edecegine teklif beklemeye cekildi
Diagnenin yedek olacagini hesaplayamadilar bence

Ya dünyanın en iyi oyuncularını bile getirsen,sükse transfer bile yapsan kadro uyumu denen bir şey var

Fener her sene sıfırdan kadro kurup başarılı olabileceğini sanıyor.Ek olarak bu oyuncuları motive etmek,kontrol etmek ayrı meziyet ister.Ersun o ışığı da vermedi

Geçmişten gelen kaybetme psikolojileri de eklenince eğer lige iyi başlamazlarsa erken havlu atabilirler ve umarım öyle olacak

Umut Guner sov yapmisti o donem, ama sonra pepe ve negredo'da paralari sactilar ve kasada suan para yok.

Şampiyon olsalardı yine bir şey olmazdı ama CL gelirini kaybedince olanlar oldu + bir de kur yükselişi eklenince bence doğal yani batmaları.

O transfer komitesi en hatalı kararlarını Lens, Caner ve Gökhan'ı aldığı dönem yaptı. Çok daha iyilerini bulup alabilirlerdi.

Sırf taraftar gazı + rakibin topçularını kapacağız diye işi şova dökünce mıçtılar.

Galatasaray'ın Falcao'yu transfer etmek istediği şeklinde çıkan haberler asılsızdır.Bu haber Commoli aracılığıyla Fransa'da haber yapıldı.Falcao iddiasını ortaya atan haber kanalı,Comolli'nin çok yakın arkadaşı.Amaç Vedat Murigi'nin aklını çelmek.Organize ama amatör bir kötülük. bünyamin gezer.

Fatih hoca'nin sezonun sonlarina dogru yaptigi aciklamalari hatirlayalim:

Fatih Terim: "Paramız olsa Tetteh'i 3-4 M €'ya alabilirdik. Diagne ise 10 M € eden bir oyuncudur. Yönetimin yaptığı iş doğrudur. Luyindama'yı alırsak, transfer sezonuna 3.8 M € eksiyle başlayacağız ama bonservisini alacağız."

Fatih Terim: "Şu an bizim listemizde dünyanın her yerinden 15-20 futbolcu var. Paramız olsaydı 3-4'e Tetteh için her şey tamamdı."

Fatih Terim: "Kulüplerde transferi teknik adamlar yapmaz. Bir ekip vardır. Sen söylersin şu meziyetlerde oyuncu arıyorum diye, onlar da bulur. İki oyuncu arasında kalırsınız o zaman şu oyuncu daha faydalı olur diye tavsiye ederler."

Galatasaray'ın Falcao'yu transfer etmek istediği şeklinde çıkan haberler asılsızdır.Bu haber Commoli aracılığıyla Fransa'da haber yapıldı.Falcao iddiasını ortaya atan haber kanalı,Comolli'nin çok yakın arkadaşı.Amaç Vedat Murigi'nin aklını çelmek.Organize ama amatör bir kötülük. bünyamin gezer.

aferin lan bünyamine doğru olmasa dahi güzel konuşmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt