Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın Falcao'yu transfer etmek istediği şeklinde çıkan haberler asılsızdır.Bu haber Commoli aracılığıyla Fransa'da haber yapıldı.Falcao iddiasını ortaya atan haber kanalı,Comolli'nin çok yakın arkadaşı.Amaç Vedat Murigi'nin aklını çelmek.Organize ama amatör bir kötülük. bünyamin gezer.

fake profil.

gerçek vedat

340

beşiktaşın transfere ihtiyacı yokmuş hay senin ben ananı portakal skym

Aylarca Alan ile ugras, aylarca Modeste ile ugras, haftalarca Tetteh ile ugras, haftalarca Muriqi ile ugras

Saka gibi yonetiliyoruz, eger adamlar senin teklifini kabul etmiyorsa daha neyi zorluyorsun... Illa Diagne transferinde oldugu gibi kazik mi yiyelim... Scout ekibi 4-5 milyona forvet bulamiyor mu...

Toulouse'un teklifi kabul edilmeyince gittiler yunanistan liginden forvet aldilar, bizimkiler ornek alsin

Galatasaray'ın Falcao'yu transfer etmek istediği şeklinde çıkan haberler asılsızdır.Bu haber Commoli aracılığıyla Fransa'da haber yapıldı.Falcao iddiasını ortaya atan haber kanalı,Comolli'nin çok yakın arkadaşı.Amaç Vedat Murigi'nin aklını çelmek.Organize ama amatör bir kötülük. bünyamin gezer.

ahahhaa güzel espri

madem öle çıkar bizimkiler yalanlar.Comoli herşeyi planlamış ta bunu mu unutmuş :D

Ne oldu Ultraslan'a hani Rize'de aslan vardı?

Herkes işini yapsın bu açıklama çok yanlış dedim diye o gün bir sürü kişi bana karşı çıkıyordu.

başkan yardımcısı yusuf günay da bir şeyler yazmıştı. gerek yok bu tip şeylere.

Ya bırakın Deniz Vedat tüm süper lig topçuları fenere gitsin salak gibi yıllarca kazık yedik bu tarz transferlerden. Yusuf,Abdülkadir gibi adam almadıklarca hiç gerek yok.

deniz, vedat gibi isimleri alacağımıza gidip yunus mallıyı alalım.irfancanı falan yoklamak lazım..
Hatta kitalık emre mor riskine bile çok rahat girilir.
şu an için yabancı sayılan vedat transferinin hiçbir mantığı yok.
heleki transfer sürecinin bu hale gelmesi tam bir rezillik.

Bu yönetimi destekliyorum büyük zorluklar içinde büyük işler başardılar bana göre.

Fakat transfer işlerinde sınıfta kaldıkları aşikar. Planlama sıfır zaten onu geçtim yurt dışından oyuncu getirmekte çok zorlanıyorlar.

Tek isteğim onlardan isimli oyuncular peşinde koşmaktansa Marcao, Luyindama gibi scout ekibinin önerdiği oyuncuları alsınlar yeter.

Fenerbahçe'nin bu sefer hata yapma lüksü olmadığı için kendini kanıtlamış bilinen isimleri tercih ediyorlar.

Ndiaye, beyinsiz bir futbolcu paslari rezalet otesi. Ne hucumde var ne defansda, dengesiz bir tip.

Stoke nasil 16m euro baydi anlamak guc.

Tek iyi yonu, deli dana gibi kosmasi ve press yapmasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt