Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah'a göre fb Deniz icin 4.5 milyonluk teklif yapmis ve Kayseri kabul etmis

iyi ya bütün paralari cöplere gidiyor

fener ya herro ya merro durumunda ortası yok onlar için fakat bizde transfere plansız girmişiz cok açık belli oldu

belli oldu artık agustosun son haftalarına sarkacak transferler sampiyonlar ligi icin ciddi kadro kurmazsak bu sene ligte bile cok zorlanırız

Super. Falcao oynamak istiyormuş. Bu yüzden katar ve Çin ekiplerini istemiyormuş.

50367

muriqi'nin fb'ye gitmesine cok sevindim valla. Iki gün sonra ana avrat düz giderler buna. Yetersiz bir forvet.

Bu ligde ne forvetler oynadi, ümit karan, necati ates, fatih tekke, serhat akin, vs. hicbirinin tirnagi etmez bu.

Buna verecegimiz paraya orta sahayi güclendirebiliriz. Forvette adem büyük bile oynasa faydali olur yaninda babel, onyekuru ve feghouli ile.

Everton, Diego Costa'yı transfer etmek istiyor. Kulübün sahibi Farhad Moshiri, bu transferi için bütçeyi arttırmayı planlıyor. (Daily Mail) https://t.co/4oP09DKNBu

Adı çokça geçmişti. Muhtemelen de transfer sezonu bitene kadarda geçecekti.

Ben Falcao yerine daha fazla bir scout transferinden yanayim. Luyindama kalibresinde bir genc forvet ucurur bu takimi.

Diagne de kalabilirdi lakin adama fahis maas ödemis bizim isbilmezler. Ayrica ffp'den dolayi mecbur satmak zorunda kalacagiz.

muriqi'nin fb'ye gitmesine cok sevindim valla. Iki gün sonra ana avrat düz giderler buna. Yetersiz bir forvet.

Bu ligde ne forvetler oynadi, ümit karan, necati ates, fatih tekke, serhat akin, vs. hicbirinin tirnagi etmez bu.

Buna verecegimiz paraya orta sahayi güclendirebiliriz. Forvette adem büyük bile oynasa faydali olur yaninda babel, onyekuru ve feghouli ile.

En çok senle ben mücadele ettik heralde burda gelmesin diye

Milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in de formasını giydiği Roma, Galatasaray'ın kapısını çaldı.

İtalyan ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan sarı-kırmızılılarla yeni sezon öncesi hazırlık maçı oynamak için teklifte bulundu.

Teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezon planlamasına göre kısa süre içinde karar vereceği belirtildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt