Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Zaten Babel’i aldık. Burdan sonra alacağımız isimler 26’yı geçmemeli , yoksa geçen seneki Başakşehir gibi son haftalarda çökeriz , takım aşırı yaşlı
Saglam bir rotasyon olsa çökmez de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten Babel’i aldık. Burdan sonra alacağımız isimler 26’yı geçmemeli , yoksa geçen seneki Başakşehir gibi son haftalarda çökeriz , takım aşırı yaşlı
6 m euro muuuu???
Ulan ighalo gibi bi herif sene başı 5.5a gitti senhua ya
6 milyon euro doğruysa KAP a bildirmek zorundaydilar. KAP gelmezsse 5 in altindadir fiyat.Nevzat Dindar: "Hem Rizespor hem de Vedat kazandı... 6 milyon Euro bonservis + yıllık 2.2 milyon Euro'dan 4 senelik sözleşme + 4 oyuncu."
vay babayin kemigine sokiyim , Rize iyi kaziklamis feneri![]()
Başkanları da emiri kesin rte den alıyordur yoksa beleşe bile verirdi fenere şikeci hasangerçekten 6 milyonmu ya inanılır gibi değil fb vermek isteyen fanatik fenerli başkanları var ve fenere bu fiyata iteliyor oyuncusunu vay anasına tebrikler üzerine 4 oyuncu herhalde gençlerdende verecek gerçekten şaşırtıcı
Yüzde 40ını aldılar 12yeKimse hikaye anlatmasin beyler. Bu nedir allah aşkına? Bize gelince ffp. Başlarım uefa ya fifaya. 5 ayda 35e aldigin adami 12 ye nasil satiyorsun abicim sen? Ekli dosyayı görüntüle 50388
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Artık rizespor oyuncusu depil.rizede bir aslan var![]()
aldığı kararla kafesteki kuş olduöle diyoruzda muric nerdeyse diagneye yakin gol sayisi yapmis, adamlar 6ya aldi desek biz diagneye 10 milyon saydik bonusu saymiyorum bile, fenerden önce biz kendi malligimizi temizleyelim öyle dalgamiza bakalim!!
bireysel olarak daha yetenekli sadece. takim oyununa belhanda daha fazla katki verir. ben 2 sinide istemem o baskaculyano belhanda'dan daha iyi oyuncu.
bireysel olarak daha yetenekli sadece. takim oyununa belhanda daha fazla katki verir. ben 2 sinide istemem o baska
2 milyon euroya aldıkları Berkeyi de Rize'ye verirlerse komedi olur.Ertan Süzgün: “Vedat Muriqi, 4 Futbolcu + 5.5 milyon € karşılığında Fenerbahçe’de.”