Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük takımlara oyuncu kitlemenin taktiği belli iki takımdanda ısmarlama haberler yap oyuncunun fiyatını yükselt. Muriç kazığı bize girmediği için şanslıyız

6 milyon fazla inandirici gelmiyor. Rizenin pislik herifi biz teklif yapmasak Ali arkadasina 2,5-3 milyona birakirdi adami. 4-4,5 milyon + 3 kiralik + 1 takaslanan oyuncuyla bitmistir.

5 in ustundeki fiyatlari mecbur aciklamak zorundalar. Aciklama yoksa verilen bonservisler 5 in altinda oldugundandirn
Hadi bonservis için 5 milyon euro sınırı var diyelim futbolcunun alacağı hiçbir ücretide açıklamıyorlar. Biz bonuslarını kadar tek tek açıklıyoruz.

Sosyal medyada dolaşan Abdurrahim Albayrak videosunu izledim. Daha doğrusu utancımdan izleyemedim, bu adam banegayi istiyor

Feghouli Belhanda ve Muslera gibi takımın babaları olmadan antrenman fotoları sıkıcı

D-3nateWwAAHIYK.jpg

:love: Linnes

1 sene sözleşmesi kalmış Vedat'ın ederi 2.5m + bir oyuncu falandı. Biz onun bile üzerine çıkıp 4m teklif ettik. Faydalı olacağını düşünüyordum ancak bu kadar kafaya takılacak transfer de değil. Biz yolumuza bakalım. Hocaya güvenim tam.

Ayrıca Vedat'a kızacak bir durum yok. Hayatının sözleşmesini kaptı. Rize'de 1 sezon kadro dışı kalırsa sonrasında bu fırsatı bulamayabilirdi.

Vedat muhabbetine çok takilmayalim renkdaslar biz ne yapıyoruz kim geliyor kim gidiyor bu takım 1 ay sonra ilk maçına çıkacak geçen sene guzel oynayıp da şampiyonluk falan almadik buna göre hazırlığını yapmamiz gerekli...

VEDAT CÖPTUR!

00:06 = Rakibe muthis pas
00:12 = Rakip kaleye giderken yanindaki bos adama pas vermeyip, rakibin topu uzaklastirmasina izin veriyor.
00:20 = Top ona dogru gelirken, etrafinda sadece 1.50 boyundakiler olmasina ragmen, topu gogusu ile kontrol edemiyor.

30 saniye icinde yapmis oldugu salakliklar.

bu adam asla ve asla Galatasaray'da oyniyamaz.

50394
ya abileri şu gülüşe bakın,oğlum benim aslanım benim kurban olsunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt