Oğuzhan Önal
Parçalı Üye
- 13 Ocak 2012
- 4.262
- 1.796
- 1.913
Büyük takımlara oyuncu kitlemenin taktiği belli iki takımdanda ısmarlama haberler yap oyuncunun fiyatını yükselt. Muriç kazığı bize girmediği için şanslıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi adami hala bulamadikmiBeyler muricu yi övün fb bize nasil calim atti 1 2 cümle yazinda antudan buraya gelen 66yozgat gibi gerizekali kuslar tatmin olsunlar xD
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hadi bonservis için 5 milyon euro sınırı var diyelim futbolcunun alacağı hiçbir ücretide açıklamıyorlar. Biz bonuslarını kadar tek tek açıklıyoruz.5 in ustundeki fiyatlari mecbur aciklamak zorundalar. Aciklama yoksa verilen bonservisler 5 in altinda oldugundandirn
Paylastim az onceHangisi? Bulamadım ben
Orasi oyle.Hadi bonservis için 5 milyon euro sınırı var diyelim futbolcunun alacağı hiçbir ücretide açıklamıyorlar. Biz bonuslarını kadar tek tek açıklıyoruz.
Sosyal medyada dolaşan Abdurrahim Albayrak videosunu izledim. Daha doğrusu utancımdan izleyemedim, bu adam banegayi istiyor
bulsalar bile almıyorlarBu Emre Utkucan, surekli foto paylasacana gidip 2-3m euroluk forvet bulamiyormu?