Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodrigues konusunda rahatim , her futbolcu top yil yasar bir patlama yili onuda rodrigues bizde yasadi.
fenerde bizde oynadiginin yarsini oyniyamaz
Yahu bir sene patlama yapti hemen sattik zaten,boyle iyi yine salak salak konusmaya baslamislar vasat adamlar aldiklari icin,kasim ayinda yonetim istifa derler yine

Babel Diagne Feghouli
Belhanda Fernando Donk
Nagatamo Marcao Ahmet Mariano
Muslera
Bence Banega gelmeyecek üstelik Fernando'yu da Sevilla'ya satacağız bonservisiyle

Yerlerine de Nakamba gibi Gutierrez gibi daha genç isimler alacağız, hatta Marcao gibi kimsenin tanımadığı etmediği adamlar gelebilir

Babel Diagne Feghouli
Belhanda Fernando Donk
Nagatamo Marcao Ahmet Mariano
Muslera
50413

Hala ligin en iyisi durumdaki şampiyon kadroya bakıp ağlıyorlar. Nöbetten kaçarak uzaklaşıyorum.

Turkiye'nin en iyi hocasinin taktiksel bilgisi bile yetersiz bir yerde Ersun Yanal denilen fahiselerin evinin onundeki cöp kutusunda yasiyan bir herifin taktigi varmis, Vedat isimli anadolu cöpude bu taktige uyuyormus.

Taktigi olan adam dediginiz Ersun, Trabzon'da ne taktigi vardi daha sabah aksam trabzonu anadoluda sagdan sola ata ata dovup yendiler.

Belki sampiyonluktan ettik diye gaflete dusen futbol IQsi dusuk fahiseligde passoligi olan Ersun mu sampiyon olacakmis?

Sali Carsamba gunu Sampiyonlar liginde Manchester City'ye karsi hangi taktikle oyniyalim diye dusundugumuz anda, Fenerliler 31 cekip Vedat cöp diye angiracak.

Ali koc baskan, GALATASARAY SAMPIYON!

Diagne adi gectiginde oturdum butun gollerini ve birkac macini seyrettim. Akabinde bence asla alinmamali yazmistim foruma zira ne oyunda var ne de ozel bir gol vurusu, teknigi mevcut.

Vedat ise oyunda var. Surekli konsantre. Su ana kadar izlediklerimden gordugum, ozel bir golcu degil. Ama takimin presini arttiracak, surekli cabalayan bir futbolcu.

Galatasarayin ihtiyaci, 2,3 tane nokta transfer. Bir zahmet vedat kadar mucadeleci ve gol vurusunda min 2 gomlek ustunu bulup getirsinler.

Abdurrahim'in capi burda en buyuk sikinti. Farkinda degil kendisindeki eksikliklerin. Biz de buna kisaca cehalet diyoruz.

Gereksiz ve vasat bir oyuncu için kendisine çalım yedi imajı verdiren beceriksiz yöneticilerin bundan sonraki planları ne acaba? Yoksa D'Avila ya mı sormamız lazım

Bir insanın her bir entry'si mi çöp olur yahu. :asd: Komisyon almadan bu denli çöp yazılmaz hakikaten. Nasıl bir komisyon alıyorsa forumun kalitesini düşürmesi için. İşini iyi yapıyor hakikaten. Aferin aferin devam aslan parçası. Haydi hürmetler herkese. Ben kaçar. :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt