Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D-3-BWpXoAAFO-o.jpg

Bu tarz paylaşımlara gerek yok. Önce Yusuf Günay sonra bu yönetici. Giden gitmiş, alan almış size ne kardeşim?

Hadi taraftar tepki verse anlarım ama taraftar bile tepki vermiyor bizim yöneticiler kendi kendine tribe giriyor.

Vedat burada b.k atıldığı kadar kötü topçu değil bana göre. Kariyeri hep yükselişte olan tırnakları ile buralara gelen bir oyuncu.

Bana göre bizim 1. forvetimiz olamazdı fb için bir şey diyemem onların tercihi ister 1. forvet yaparlar ister 2. Bizi ilgilendirmez.

Bunların kafa biraz garip çalışıyor Rodrigues ve Ndiaye'yi de alır bunlar bakın görün. Hiç sıkıntı yok istediklerini alsınlar biz kendi işimize bakalım.

Vedat takım oyuncusu, ben dagne yerine tercih ederdim. Ama bu transferin vedatın isminin dışında adamlar bu transferle iyi havaya girdiler, şampiyonluk için sinerji yakaladılar. Vedat bizi istiyordu ama Dagneyi satamayınca planlar değişti bence. Dagne satılsaydı Vedatı mutlaka alırdık bence.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fb taraftarı olmak gerçekten acı bir şeymiş bir kez daha anlamadım. polyannacılıkları hiç bitmiyor, sürekli bir umut var adamlarda
İnanilmazlar gercekten,suanda kesin sampiyonlar kendilerine gire aslinda Avrupaya gitseler kupa da alacaklar ama iste sans,valla hata biz de aciyoruz surekli,acima ac arayi git her zaman bu kadar salak olmayacaklardir,mutlaka bir gun uyanacaklar.

6 milyon euro olayı doğru mu?
Nerde bu kap açıklaması,ya da kap'ı geçtim bizim spor yorumcuları anında bu ücretleri öğrenirken bunların bu şerefsizlikleri bu kadar kara hatta kap kara bir kulüp olabilir mi

Her ne kadar Diagne satilmali desem de asil ihtiyacimiz iki tane cok saglam ve iki yonlu oynayabilen genc orta saha,parasiz bulacaksak valla Diagne bile kalabilir,Rize Omeri istiyorsa da versin 4milyon alsin,para etmez normalde de rizeye az bile,

Son düzenleme:
Serkan korkmaz denilen herifi dinleyince sanırsın ibrahimovic in 25 yaşındaki hali vedat çöpü. Sırf reyting için bu beyinsiz şikecileri gaza getirmeye çalışırsın anlarım da kendini bu kadar rezil etmeye gerek yok.

Fernandao ayarında topçu aldılar, tura çıkabilirler...
Asıl şimdi medya düşünsün...Ne yazacaklar?

Yönetim, Fatih Hoca'nın sırtından inip iş yapmaya başlasa iyi olur. Yemekte poz verip iki tweet atmayla kulüp yönetilmiyor. Bulunamayan sponsorlukları, diğer branşların durumunu hepsini Fatih Hoca makyajlıyor. Siz işinizi yapın şovu hoca taraftar yapar.

Vedatı fenere kitlediğimiz için ziyadesiyle mutluyum. Bugün bir büyüğüm mesaj attı gözün aydın vedat fenerde diye. Başından beri karşı olduğum bir transferdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt