Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim, Fatih Hoca'nın sırtından inip iş yapmaya başlasa iyi olur. Yemekte poz verip iki tweet atmayla kulüp yönetilmiyor. Bulunamayan sponsorlukları, diğer branşların durumunu hepsini Fatih Hoca makyajlıyor. Sizi işinizi yapın şovu hoca taraftar yapar.

En güzel yorum bu galiba.

Artık bizim yönetimin bir şeyler yapmaya başlaması lazım. Bir an önce satılacakları satıp transferleri tamamlamalıyız. Yine yaya yaya son günlere kalacağız diye korkmuyor değilim.

Yönetim, Fatih Hoca'nın sırtından inip iş yapmaya başlasa iyi olur. Yemekte poz verip iki tweet atmayla kulüp yönetilmiyor. Bulunamayan sponsorlukları, diğer branşların durumunu hepsini Fatih Hoca makyajlıyor. Sizi işinizi yapın şovu hoca taraftar yapar.
Stad sponsorluğu x
Forma sponsorluğu x
Basketbol konusu x
Stad koltuklarının boyanması x
Tt stadının yanına yapılması gereken 15 bin kişilik basketbol salonu x

Fatih Terim'in arkasına saklanmak böyle birşey

fbnin vedatı bu kadar ısrarla istemesinin en büyük sebebi biziz. Çok abartılacak bir tarafı olan biri değil. Bundan önceki yazımda rizespora başkanına kuruş vermememiz gerektiğini, o yüzden vedat muriqi ile ilgilenmememiz gerektiğini söylemiştim. Anlamadığım konu zaten bu. rize başkanını o zıvanadan çıkmış tavırlarına rağmen biz rizenin oyuncusunamı kaldık? Biz neden bunlarla alışverişi,ilgiyi kesmemiz gerekirken bu kadar muhattap oluyoruz? Fatih Hocanın dediği gibi, bunlar bizim rakibimiz bile değilki. Başkanları denilen adam zaten fbli. Daha fazla birşey demeye gere var mı. Ulan yerim vedatı medatı, beni kızdıran biz rizeyle muhatap olmamalıydık. Bu kadar basit.
Bu konuyla ilgili tek temennim, umarım öyledir ki biz vedatla ciddi anlamda ilgilenmeyip fiyat arttırmak için bu meseleye girmişizdir. Başka bir mantık bulamıyorum.

rüyamda haldun üstüneli gördüm gece. karşıdan karşıya geçiyordu metrobüs civarlarında. seslendim haldun abi dönmen lazım diye şort falan vardı saçları beyazlamıştı görmüyor musun olum bizden geçti dedi.

Galatasaray, Gervinho'ya sezon başına net 2,5 milyon € ve 3 yıllık sözleşme önerdi. Parma ise 15 milyon € bonservis istiyor. (La Gazzetta dello Sport)

Beşiktaş, Japonya 1. ligi ekiplerinden Kashima Antlers'ın 23 yaşındaki santraforu Yuma Suzuki'ye transfer teklifinde bulundu. Siyah Beyazlılar, Japon golcüyü kadrosuna katmaya yakın.

(Hochi News)

asıl bizim şu pazara açılmamız lazım

Fernando gitmeli

Belhanda yerden yere vuruluyor ama orta saha da gitmesi gereken Fernando’dur

Gercekci olmak lazim tudor dönemindeki gibi cevik ve fit degil artik ve olmayacak ta buyuk ihtimal

Diagne, luyindama, banega, fernando alınacak forvet, ön libero yönetimi bayağı iş bekliyor ama gerçekten capsiz bir transfer komitemiz var nasıl çözecekler merak ediyorum. Diagne işi çözülmeden gram ilerleme sağlayamayız. Diagne gitmiyorsa manuel fernandesi alalim en kötü ihtimalle bonservisi elinde.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt