Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes iyice sıyırdı herkes çay molası versin. Yorumlar bile uçuk çıkmaya başladı

Rodri moses > babel feg

Onyeyi kiralarsak degisir ama
Noluyor la
7ff7f4978b30e3decadc9a783f466f6b.jpg

ya yorum yapmayım diyorum ama...feghouli bu ligdeki hiç bi kanat oyuncusu ile mukayese edilemez.özel futbolcu.rodriguesi babelle kıyaslamam bile.babele hakaret bu.rodrigues beyni olmayan bi kanat.hızı en büyük özelliği.hız bu kadar önemliyse nduka ve nakulma da hızlıydı,o başka.moses iyi futbolcu ama gecen sene piyasada yoktu.yani saçmasapan bi kıyaslama.

Son düzenleme:
bruma çok özeldi,duygusal olarakta bağlıydık az biraz.18'inde geldi neticede.onyekuru sonradan kalbimizi kazandı ve inşallah devam da edecek bizimle.

Rodop: vedat 6m + 4 futbolcuya gitti. Fb medyasına inanmayın. Şuanda amaçlrı transferi 3 mye bitirmiş gibi göstermek

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova'ya transferi gündeme gelen Martin Linnes'in ayrılığına onay vermedi. (Fanatik)

Rodop: vedat 6m + 4 futbolcuya gitti. Fb medyasına inanmayın. Şuanda amaçlrı transferi 3 mye bitirmiş gibi göstermek
yagız falan son teklifin biraz üstünde bi rakama gitti demiş,ben 3,5 yazan görmedim.yağız 6 futbolcu yazmıs hatta ahahhha : ) ertan süzgün 5,5 milyon+ 4 futbolcu dedi.daha da yorum yapmayacagım bu konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt