Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her cümlede kus ilan ediyorsunuz be kardesim, garry bence feg’den de babel’den de iyi topcu. Kıyaslama yapacaksak onye ile yapmalıyız. Moses bu sezon oturmadı ama onumuzdeki sezon fener toparlarsa moses da toparlar, hepimiz biliyoruz nasıl bir oyuncu oldugunu. O yuzden garry ve toparlanmıs bi moses kombini her turlu feg+babel’den iyidir. Kaldı ki 33’e gelmis babel ve 30’a gelmis feg’den bahsediyoruz. Ama tekrar söylüyorum onye’yi kiralarsak ibre bize döner
"
Moses bu sezon oturmadı ama onumuzdeki sezon fener toparlarsa moses da toparlar, hepimiz biliyoruz nasıl bir oyuncu oldugunu.

"

Tamamen tesadüfe bırakılmış hayalperest bir yorum. "Şu, bu olursalar"... Daha realist, gerçeğe yakın bir yaklaşım oluşturulmalı.

Rodop: Falcao ile görüşülmeye başlandı dün itibariyle ve bu işin alt yapısını evvelden hazırlanmış. Temas da mutlu sona ulaşacak gibi görünüyor.

Kalinic bir alternatif olabilirmi? Atletlico onun forma numarasini Morataya vermis ve herhalde postalamayi düsünüyordur.

Rodop diyor ki, Vedat'ın Galatasaray'ın 1.forveti olma durumu vardı sonra üzerine Falcao ile görüşmeler ciddi diyor. Benim mantığıma bu uymuyor Vedat nerede Falcao nerede...

Yönetim hocaya jest yapma arzusundaymış. Bonservis sorunu yokmuş. Rodop Falcao konusunda ilk defa bu kadar umutluyum diyor.

Falcao bence gelecek. Sözlükte fransa'dan basınında son dk verilecek adam bugün de sinyali vermiş.

Rodop'ta yönetimden bilgi alan adam bence Falcao h.o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt