Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece ben mi varım forumda bu Falcao yu istemeyen acaba? En fazla 2 sene sonra satacak yer arayacagiz ve yasi dolayisiyla alicisi cikmayacak. Adamin ismide bir yere kadar kendini kurtarir. 35 yasinda olan bir yildizi araplar bile istemez diye dusunuyorum
Bende çekimserim. Küme düşmekten kurtulan monacodaki performansını hiç bilmiyorum ama istatistikleri sürekli düşüşte. Fiziki durumunu bilmiyorum, Yaşı dolayısıyla çok performans beklememek lazım. İlk sene idare ederde ikinci sene göndermek için dört dönebiliriz. Birde forumda yaşlı takımız, fernando, mariano yaşlı gitsin diyenlerin 33 yaşındaki falcao için ölmeside ayrı bir muamma. Bana kalsa abubakarı isterim 27 yaşında fiziken daha güçlü bir oyuncu.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iki tane forvet transferine gerek yok , Babel ve Mitrouglu var orda oyniyabilen.
Aboubakar veya Falcao ikisinden bir gelse iyi olur

evet klübede 2.5 milyon euro alan babelin yanına 6 milyon alacak olan falcaoyu da koyarız aboubakar onyekuru feghouli sahadayken

bırak git rodop hayal satmıyoruz diyordun bi de

Falcaolar Aboubakarlar havada uçusuyor. Rodop YouTube kanalina abone kasmaya çalisiyor. Reklamlarida koymus fazla büyütmeyin su adami

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Antuda ki şizofrenler cidden delirdi dkkdjdjdjkdk
Sağa dani alvesi sola f. Luis alıyorlar radjayı forvete balotelliyi alıyorlar ilginç adamlar

____Naingolan •Banega

_Feghouli • Falcao • Babel

3e45dfe02f6bbbc9d9f0088381c51a0c.gif

rodop: fernando giderse brezilyalı bir oyuncu gelecek yerine

İşte Onyekuru lüks olur Falcao ve Aboubakar gelirse çünkü Abou kanat içinde alternatif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt