Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anderson+Esiti+R+Standard+de+Liege+v+KAA+Gent+NKZClbu-U1yl.jpg

6 numara için en verim alacağımız adamlardan biri.

Anderson Esiti. Adam yiyen ön libero.

William D'avila'nın oyuncusu o yüzden kolay bağlanabilir.

Ayrıca sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldı.

Anderson Esiti - Oyuncu profili 19/20

Aboubakar yarın Porto'nun kampına katılacak Porto sitesinden yapılan duyuruya göre. Ufak bir röportaj yaparlar muhtemelen.

Lonjon Falcao ile ilgili birseyler yazmis çeviriyi anlayamadim yanliz. Falcaoyu getirmek için Galatasaray sponsorluk partneri ariyor yazmis sanirim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bizim orta sahaya 2 tane cok kaliteli adam almamiz gerekirken bu kadar zamani bos yere Muriqi ile ugrasan teknik+scout ekibi tebrik ederim.

Lonjon Falcao ile ilgili birseyler yazmis çeviriyi anlayamadim yanliz. Falcaoyu getirmek için Galatasaray sponsorluk partneri ariyor yazmis sanirim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

"Bu kış da açıklandığı gibi, dünyanın en büyük taraftar topluluklarından birine sahip olan Galatasaray, Radamel Falcao'nun (Monako) gelişini kolaylaştırmak için yeni Güney Amerikalı ekonomik ortaklar (sponsorlar sanırım) arıyor."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kayserispor Başkanı Erol Bedir: "Şu an Galatasaray ve Fenerbahçe ile Deniz Türüç için görüşmelerimiz sürüyor. Sanırım önümüzdeki hafta bu transfer hakkında önemli gelişmeler olacaktır. Şu an Galatasaray transfer yapabilmek için futbolcu satmak zorunda." (DHA)

Rizespor taktigini simdi Kayserispor deniyor , BIZIM YONETIM BU TUZAKLARA DUSMEMESI LAZIM.
boyle anadolu kuluplerine ipnelik yapip futbolcu ile gizleden anlasip sene sonu bedavaya transfer edeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt