Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__________DCM__Banega
Feghouli_________________Babel
_________Aboubakar_Falcao

#abo

ALLAHIM LÜTFEN OLSUN ile ilgili görsel sonucu

Comme annoncé cet hiver, Galatasaray, qui dispose d’une des + grandes communautés de supporters dans le Monde, cherche de nouveaux partenaires économiques Sud- Américains capables de faciliter la venue de Radamel Falcao ( Monaco).

"
Moses bu sezon oturmadı ama onumuzdeki sezon fener toparlarsa moses da toparlar, hepimiz biliyoruz nasıl bir oyuncu oldugunu.

"

Tamamen tesadüfe bırakılmış hayalperest bir yorum. "Şu, bu olursalar"... Daha realist, gerçeğe yakın bir yaklaşım oluşturulmalı.

ben bu oyuncular arasında çok net öne çıkan oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Hepsinin birbirlerine karşı eksi artı yönü var.

Bizim iki takıma baktığımızda hem şampiyonlar ligi faktörü hem ekonomik olarak hemde satılabilecek oyuncular anlamında çok net şikecilerden üstün kadro kurmamız lazım.
Ama bakıyoruz ismi çıkan adamlara ve kurulan kadrolara her hangi bir üstünlüğümüz yok.Hala tartışıyoruz.

Ben iddda ediyorum hala geç değil.Şikecilerden çok üstün bir kadro kurma şansımız var.
Ama bu yönetimle çok zor.İnşallah beni yanıltırlar.

polat dönemi, ünal aysal dönemi hep elimize gelen fırsatları tepiyoruz.İnşallah bu dönem tepmeyiz diyorum ama başımızdakiler gene tepmeyi başaracaklar.

Arkadaşlar Işık, Ogün, Ahmet sivri vb neden kampta yok bilgisi olan var mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni hedefimiz; Kayseri'de bir aslan var! ua'ya haber verin tez elden, boşlar başlasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt