Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.642
- 102.720
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerden biliyon götürülmediğini
Sadece ben mi varım forumda bu Falcao yu istemeyen acaba? En fazla 2 sene sonra satacak yer arayacagiz ve yasi dolayisiyla alicisi cikmayacak. Adamin ismide bir yere kadar kendini kurtarir. 35 yasinda olan bir yildizi araplar bile istemez diye dusunuyorum
görüştüğü bütün takımları açıklamış mı liste halindeGörüştüğü takımları görünce bizim teklif götürmediğimiz aşikar.
Falcao net bi golcü, Balotelli de yıllardır bunu göremiyorum. Yaş açısından bakarsan haklı olabilirsin ama balo ne hocalarla çalıştı yine de o sivri karakterini törpülemedi. Burdaki hakemlerle Balo 20 maç anca çıkarırfalcaoya 2 sezonda 6şar vereceğimize
balotelliye 3 sezonluğuna 5er verelim
Falcao net bi golcü, Balotelli de yıllardır bunu göremiyorum. Yaş açısından bakarsan haklı olabilirsin ama balo ne hocalarla çalıştı yine de o sivri karakterini törpülemedi. Burdaki hakemlerle Balo 20 maç anca çıkarır
görüştüğü bütün takımları açıklamış mı liste halinde
Ne kadrolar kuruyorlar ne sanki her sene şampiyon olmuşlar clye gidiyor jdjdjdjdjsjjsndiaye garry kjaer balotelliler ucusuyor antuda![]()
2 kelime ingilizce konuşamayan bir adam nasıl koskoca kulübün transfer komitesinde olabiliyor akıl alır gibi değil. Gereği kadar üstünde durulmuyor bu konunun. 8 ay forvet alamayıp "dransfer yabmak o gada golay deil" diyorlar bide.Abdurrahim albayrak acil olarak transfer komitesinden uzaklaştırılmalı.
Tamam iyisin hoşsun oyuncuları motive ediyorsun şampiyonlukta gerekli bir aktörsün ama TRANSFER'den UZAK DUR!
Yok mu koskoca camiada transferi yönetebilecek bir adam
iyi transfer görüşmelerinde ordaymışsın gibi kesin konuşma bundan sonraYa hocam hadi boş yapma...
Haberler gördüğümüz kadarıyla.
Kendine başka takılacak adam bul.
Abdurrahim albayrak acil olarak transfer komitesinden uzaklaştırılmalı.
Tamam iyisin hoşsun oyuncuları motive ediyorsun şampiyonlukta gerekli bir aktörsün ama TRANSFER'den UZAK DUR!
Yok mu koskoca camiada transferi yönetebilecek bir adam
iyi transfer görüşmelerinde ordaymışsın gibi kesin konuşma bundan sonra

18-19 sezonunda 2990 dk oynamış yaklaşık 33 maç yapıyor tüm kulvarlarda. 17-18 sezonu da buna yakın gördüğüm kadarıyla. Bence bi risk alınacaksa Falcao için alınmalı.tabii ki yaş açısından diyorum ayrıca balotellinin mental riskleri var falcaonun da fiziksel var
son yıllarda sakatlığa yatkın bir profil çiziyor