Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Bancolombia olur

9e63e5018653277f5aae0e4a52e3b5e2.jpg
1516354942-6ff9a2.jpg

Lütfen...

Sadece ben mi varım forumda bu Falcao yu istemeyen acaba? En fazla 2 sene sonra satacak yer arayacagiz ve yasi dolayisiyla alicisi cikmayacak. Adamin ismide bir yere kadar kendini kurtarir. 35 yasinda olan bir yildizi araplar bile istemez diye dusunuyorum

Yaşlı oyuncu transferine bende karşıyım.
Fakat 30 yaş üstü oyuncu alınacaksa bu falcao gibi oyuncu olmasında kesinlikle sakınca yok.Drogba,ibrahimoviç,eto, falcao bu oyuncular özel oyunculardır. drogba ve etonun şu ligde ölüsü iş yaptı.
falcaonun futbol zekası bizim ligin çok üzerindedir.
Futbol zekası dediğin basit bir olay değil.Top saklama,top tekniği, ceza sahası ve dışı ne zaman nerede duracağın, pas alışverişi ve o pasların isabeti,nereye atman gerektiği gibi birçok özellik var.Aç falcao videosunu bu özellikleri izle..
sadece saha içi avantajı değil değil saha dışı psikolojik üstünlük durumu falanda var.

Satma durumuna gelirsek 2+1 gibi sözleşme çok akıllıca olur.Satma durumu falanda olmaz.Çok üst düzey katkı versin yeter.

falcaoya 2 sezonda 6şar vereceğimize

balotelliye 3 sezonluğuna 5er verelim
Falcao net bi golcü, Balotelli de yıllardır bunu göremiyorum. Yaş açısından bakarsan haklı olabilirsin ama balo ne hocalarla çalıştı yine de o sivri karakterini törpülemedi. Burdaki hakemlerle Balo 20 maç anca çıkarır

Falcao net bi golcü, Balotelli de yıllardır bunu göremiyorum. Yaş açısından bakarsan haklı olabilirsin ama balo ne hocalarla çalıştı yine de o sivri karakterini törpülemedi. Burdaki hakemlerle Balo 20 maç anca çıkarır

tabii ki yaş açısından diyorum ayrıca balotellinin mental riskleri var falcaonun da fiziksel var

son yıllarda sakatlığa yatkın bir profil çiziyor

Abdurrahim albayrak acil olarak transfer komitesinden uzaklaştırılmalı.
Tamam iyisin hoşsun oyuncuları motive ediyorsun şampiyonlukta gerekli bir aktörsün ama TRANSFER'den UZAK DUR!

Yok mu koskoca camiada transferi yönetebilecek bir adam
2 kelime ingilizce konuşamayan bir adam nasıl koskoca kulübün transfer komitesinde olabiliyor akıl alır gibi değil. Gereği kadar üstünde durulmuyor bu konunun. 8 ay forvet alamayıp "dransfer yabmak o gada golay deil" diyorlar bide.

bu muric kaça gitmiş şimdi 3,5 diyen de var 6 diyende

Balotelli henuz 28 yasinda ve piyasa degeri 20 miljon euro ve suan bosta.
Diagne gitmiyor , Belhanda satilip satilmiyacagi belli degil.
Sattigin kadar al cezami var en mantikli secenek Balotelliyi almaktir bence

Şampiyon olan ve Şampiyonlar Liginde oynayacak olan biziz, ama Oyuncular Transfer eden Tarihte görülmemiş şekilde herkesten Para dilenen Şerefsizler, nasıl oluyor bu?Gerçi normal Diagne gibi çöpler e o kadar para verirsen oyuncu moyuncu alamazsın. Terim i eleştirdiğim zaman kızıyorsunuz ama hep onun döneminde yaşıyoruz bunları, çünkü önce evlatlarını toplamaya çalışıyor, yabancı oyuncu transferinden de yani oyuncudan hiç anlamıyor. Eklediğim dosyada Arkadaş o kadar doğru yazmış ki

Ekli dosyalar

• IMG-20190707-WA0000.webp
    IMG-20190707-WA0000.webp
    86,6 KB · Görüntüleme: 215
tabii ki yaş açısından diyorum ayrıca balotellinin mental riskleri var falcaonun da fiziksel var

son yıllarda sakatlığa yatkın bir profil çiziyor
18-19 sezonunda 2990 dk oynamış yaklaşık 33 maç yapıyor tüm kulvarlarda. 17-18 sezonu da buna yakın gördüğüm kadarıyla. Bence bi risk alınacaksa Falcao için alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt