Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Musap sen niye böylesin ya,transfer haber 6 ne?abola 2 gün önce özel haber geçti aboubakarla anlaştığımızi,ze louis transferinden oturu transferin kolaylasabilcegini yazdı. Ben paylaştim haberi ve abola gaztesine çöp dediler.hos bu transfer 6nin doğru haberi yazdığını da sanmıyorum ama abolada olsa bile böyle bisey futbolcu paraya bakar.cocukca bi habere inanıp komik olmayalım

Marcao ve Luyi örnekleri var yine kiralık olarak Denayer ve Onyekuru örnekleri var aslında planlamayi güzel yapsak diğer kulüplerden çok iyiyiz ...

Yönetim yine doğru planlama yapamamış bu çok açık, ısrarla da işleri kendileri halletmeye çalışıyorlar ve menajerlerin kucağına düşüyorlar.

Kim gidecek/kim gelecek sadece kağıt üstünde belli, yeni sponsorluk yok, yeni proje yok. Mobese görünce konuşmaya başlamakla yönetici olunmuyor.

Modese modese diye bir yazı yedik

Falcao abubakar diye bir yazı daha yemeyiz inşallah.

Boş işler peşinde koşup çok vakit harciyoruz

Yönetim yine doğru planlama yapamamış bu çok açık, ısrarla da işleri kendileri halletmeye çalışıyorlar ve menajerlerin kucağına düşüyorlar.

Kim gidecek/kim gelecek sadece kağıt üstünde belli, yeni sponsorluk yok, yeni proje yok. Mobese görünce konuşmaya başlamakla yönetici olunmuyor.

Iyi niyetli ama pasif ve amatorler
Gorev sureleri bitince uzamalari lazim

Çok sağlam 2 orta saha alsak forvete gerek bile yok. Diagne geçen seneki gibi kötü olmaz ya da en kötü taraftarın sitem edeceği bir futbolcu olur takımda :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yönetimin bütün ayıplarını Fatih hoca örtüyor resmen Allahtan takımın basında bari hocayı bunlar getirseydi hocayı getirdiler en azından bu duruma vesile oldular derdik oda değil ..

Transferi çok zor adamlar gündeme getirilip, onlar alınamayınca da Tetteh gibi bir kazığın ''Scout keşfi'' diye kulübe sokulması riskinden endişe etmekteyim...

Bu scout ekibi kaç yıldır iş başında -eğer onların marifetiyse?- Marcao' dan başka olumlu bir iş yaptıklarını hatırlamıyorum. Ödenen bedellerle Bruma ve Luyindama transferleri çok da marifet gibi gelmiyor bana...

Yönetim doğru hamle yapabilecek bir durumu yok, futbolcu satabiliyorsan alabiliyorsun. Satamadığına göre beklemek zorundasın.

Transferi çok zor adamlar gündeme getirilip, onlar alınamayınca da Tetteh gibi bir kazığın ''Scout keşfi'' diye kulübe sokulması riskinden endişe etmekteyim...

Bu scout ekibi kaç yıldır iş başında -eğer onların marifetiyse?- Marcao' dan başka olumlu bir iş yaptıklarını hatırlamıyorum. Ödenen bedellerle Bruma ve Luyindama transferleri çok da marifet gibi gelmiyor bana...

Scout ucuza veled getirmek degildir

Albayrak transferden el çekmediği sürece burnumuz b.ktan çıkmaz. Gitsin floryayı yönetsin transfer ona göre bi iş değil

Banega yazdan bahardan
Banega borandan kardan
Aşağıdan yukarıdan şampiyonluk gözüküyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt