Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam bütün adı geçen oyuncuları tek cümlede yalanlamış daha 3 saat önce alevlenen nainggolani bile bence kapatın burayı ağustosa kadar kimse gelmez boşuna nöbete gerek yok..

Dvcax5nXgAE8xrV.webp

MONACO GÖNDERMEK İSTİYOR!

33 yaşındaki yıldızın Suudi Arabistan ve Çin'den gelen teklifleri geri çevirdiği öğrenildi. Monaco'nun, vergiler hariç yılda 7.5 milyon Euro alan ve takımın en çok kazanan ismi olan Radamel Falcao'nun maaşından kurtulmak istediği, bu nedenle bir yıl daha sözleşmesi bulunan ünlü oyuncu için bonservis bedeli talep etmeyeceği gelen haberler arasında.

Formayı getirin orta saha'da ben oynayacam. Banega'dan ne eksiğim var. O biçim dioganal pas atarım.

Yonetimin ve buradaki bir cok taraftarin atladigi konu bu kadro birakin avrupayi ligde bile cok zorlanan bir kadro sampiyon olmamız yanılmamalı şahsen ben ilk 11 de bir çok değişiklik bekliyordum bu hızla zor gibi ..

Hasan Sas ayni zamanda gelecegi de insa ediyoruz dedigine gore scout transferlerine hazir olalim, en dogrusu da bu, bizim kadroda tecrube eksikligimiz yok, parlatip iyi paraya satabilecek oyuncu eksigimiz var

genc ve iyi paralara satabilecegimiz oyuncular > 4+ milyon maas isteyen oyuncular

bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt