Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Hasan şaş pekii kiminle ilgileniyoruz acaba?

Hasan Şaş: "O kadar çok yazılıyor ki bazen biz de gülüyoruz. Aboubakar, Diego Costa, Falcao, Nainggolan... Galatasaray'ın hiç ilgilenmediği futbolcuları medyadan duyuyoruz."
fatih terim konusursa ciddiye alırım,hasan şaşı ciddiye almıyorum.diego costayı konusmadı kimse ayrıca.naingolanla ilgili ufak tefek haber vardı.banega ve falcao olsun da gerisi mühim değil

öncelik banegada olmalı.seri de keşke olsa

Oyuncu satmadan oyuncu alamiyoruz Falcao'yu nasil alsinlar? Rodop beklentiyi yukseltti taraftari gereksiz yere gaza getirdi

Hasan Şaş: "Falcao, Aboubakar, Nainggolan, Costa gibi ilgimiz olmayan isimleri biz de basından duyuyoruz. 2 ay var, acele etmeye gerek yok. Herkes Galatasaray'ın geleceğini de düşünerek en iyi hamleleri yapacağımıza emin olsun. Ocak ayında yaptık, yine yapacağız." (GS TV)

yüz sefer söyledim bu çapsızlar yine son güne kadar bekleyip ya diagne'deki gibi telaşla 10-15 milyon euro verirler yada mitroglou gibi bir çapsızı alırlar.

Geleceği inşaa etmeyi düşünüyoruz dediği oyuncular deniz türüç vedat muriç :) Biz bunlardan falcao falan filan bekliyoruz komedi

rodopun duyumları fena degil diyen sizsiniz abi.ayrıca falcao haberi bütün fransada var,bizim basından cıkma değil.o yüzden ben o konudaki inancımı korurum.Allahtan banegayı dememiş hasan,millete intihar ettirecek yoksa

Dediklerinden ben şunu çıkardım.

Banega olayı doğru uğraşıyorlar.

Bunun yanında scout transferlerine devam edecekler.

"Geleceği inşa ediyoruz" ve "Ocak ayında yaptığımız gibi" demesinin başka bir açıklaması olamaz.

Valla bu transfer stratejisi bana uyar, 2-3 yıl kullandıktan sonra satamayacağımız adamları artık almayalım.

Rodop yalan mı oldu şimdi. Takip ettiğim 2-3 duyumcudan biriydi ve gayet iyi gidiyordu.

ilgileniyoruz diyecek hali yok,ali dürüst aldıgımız oyuncuyu bile yalanlardı.hasan şaştan transfer duyumu da beklemekte ne bileyim yani.naingolanla ilgili doğru düzgün haber yok zaten,diego costa haberi cıkmadı.falcao dogrudur büyük ihtimalle.ve tabi banega da öyle

adamlar ne yapsın biz kimi alacak olsak fener hemen sulanıyor aq larım

Dediklerinden ben şunu çıkardım.

Banega olayı doğru uğraşıyorlar.

Bunun yanında scout transferlerine devam edecekler.

"Geleceği inşa ediyoruz" ve "Ocak ayında yaptığımız gibi" demesinin başka bir açıklaması olamaz.

Valla bu transfer stratejisi bana uyar, 2-3 yıl kullandıktan sonra satamayacağımız adamları artık almayalım.

Bunu yapsınlar sesim cıkmaz.

Hoca'nin kafasinda demek Muriqi - Mitroglou dusuncesi vardi

Iyi ki fener almis adami...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt