Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütün transferler scout transferi olursa avrupada basarı zor,banega gibi tecrübeli 2 isim lazım,muhakkak.belhanda ile mi kosaacagız avrupada basarılara

Anderson+Esiti+R+Standard+de+Liege+v+KAA+Gent+NKZClbu-U1yl.jpg

6 numara için en verim alacağımız adamlardan biri.

Anderson Esiti. Adam yiyen ön libero.

William D'avila'nın oyuncusu o yüzden kolay bağlanabilir.

Ayrıca sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldı.

Anderson Esiti - Oyuncu profili 19/20

Çöpün teki

Trabzon'da ki Onazi bununla top diye oynar

Neden hasan şaşa açıklama yaptırıyorlar dıgerlerine kramp mı girmiş

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcao haberleri ilk yabancı basında çıktı. Dün, vedatın aklını çelmek için dış basına servis edildi diyen kimdi bilmiyorum ama olabilir. Abubakar için de zaten maliyeti bizi çok aşar. Taraftar olarak beklentiyi çok yükseltiyoruz. Biz vedatı isterken bu yüzden dedik, çünkü alınacak forvet vedattan iyi olmayacak. Bence hala tettehle uğraşıuoruz gelirse vedatmı tettehmi kıyaslamasını bol bol görürüz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Scout transferi en iyisi scout şefi iyi bizim iyi oyuncu buluyorlar ama gene yönetim alamıyor dembele kaçtı skov olsen 2 senedir izleniyormus alsanıza 2 sene önce şimdi almaya kalksan 10 m euro dan açılır kapı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın çapı bu kadar düşmüş olamaz inanmıyorum bu olaylara. Yani hem hayalim var neden olmasın şampiyonlar ligi diyeceksin hemde bir yandan deniz türüç bir yandan vedat'ı ilk 11 düşüneceksin.

En azindan banega yi inkar etmemis Hasan.

negatif açıklamalar yapacak bula bula bu günü mü bulmuş Hasan Şaş, zaten Vedat saçmalığından sonra taraftar iyice gerildi.

bütün transferler scout transferi olursa avrupada basarı zor,banega gibi tecrübeli 2 isim lazım,muhakkak.belhanda ile mi kosaacagız avrupada basarılara
Muslera

Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo

Transfer

Feghouli Belhanda Transfer Babel

Transfer

Bu 11'de Marcao haric 23 yas alti oyuncumuz yok, Luyindama 25 yasinda ve digerleri 29 yas ustu oyuncular... Daha kenarda Selcuk, Jimmy, Donk ve Mitroglou gibi tecrubeli 30 yas ustu oyuncular var. Kadroda tecrube eksikligi mi var, yoksa genc ve ileride iyi paraya satabilecek oyuncu sayisi eksikligi mi var?

Ha Banega gibi kaliteli adamlara hayir demem ama her mevkiye tecrubeli oyuncu alinmamali. Banega,Falcao, Aboubakar, Nainggolan gibi oyuncular 3 milyondan asagi oynamaz, ondan sonra da borclar cogaliyor transfer yapamiyoruz diyorlar.​

Vedat'ın gidişine artık üzülebiliriz. Tetteh transferi gibi bir oyuncu gelecekse ligimizi bilen adamı kaptırdık.

GENC
GENC
GENC
!!!!!!!

34 yasina gelmis FALCAO ile ne bok yiyecez cok merak ediyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt