Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ne tuhaf insanlar var

Daha dün falcao ile ilgili yönetim cikip yalanlasin yoksa haftalarca falcao diye oyalanacagiz

Adamlar sadece falcao’yu degil diger isimleri de yalanladi,simdi de diyorsunuz ki neden yalanlandi böyle capsizlik olmaz

Onlarin ki capsizliksa sizin yaptiginiz ne oluyor bu konuda bir fikri olan varmi
yalanlandığı için değil
daha çok vaktimiz var dendiği için kafayı yedi insanlar

Tamam kabul transfer zor is bizim klavye basindan onu al bunu al sunu al demekle olmuyor futbolcu klup menajer futbolcu ailesi binbir yonu var ama kusura bakmayinda temmuzun ortasina gelmisiz ligin baslamasina yaklasik bir ay var acele etmeye gerek yom diye aciklama yaparsan taraftarda sana sover

devre arasi koklu degisiklik diyorsan alacagin satacagin oyuncuyu belirleyip ona gore alternatifi ile temasa gecmek icin hazirani beklemeye gerek yok aceleye gerek yok diyip son gun sikisinca kasimpasanin apacisine 15 milyonu bayilirsin sen ana transferini yaparsin son gunlerde firsat transferi cikarsa yaparsin ama sen almak mecburiyetinde oldugun adami agustosa birakirsan adamda sana 3 liralik adami 10 liraya cakar

Transfer isi kalibreli adam isi kusura bakmayin terimde apoda sukrude bu kalibrede degiller sanki gecen transfer sezonlarinda harikalar yaratmislarda cikip ahkam kesiyorlar begnemediginiz tudor olmasaydi elde avucta sifir vardi

Ya ne tuhaf insanlar var

Daha dün falcao ile ilgili yönetim cikip yalanlasin yoksa haftalarca falcao diye oyalanacagiz yazdiniz

Adamlar sadece falcao’yu degil diger isimleri de yalanladi,simdi de diyorsunuz ki neden yalanlandi böyle capsizlik olmaz

Onlarin ki capsizliksa sizin yaptiginiz ne oluyor bu konuda bir fikri olan varmi
Olay o değil ki Hasan Şaş acelemiz yok daha 2 ay var diyor herkes buna kızıyor ortada hala bir planlama yok yönetimin al sat becerisi sıfır geçen sene yaşanılanlar geliyor herkesin aklına gene öyle olursa kimse şaşırmasın

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya ne tuhaf insanlar var

Daha dün falcao ile ilgili yönetim cikip yalanlasin yoksa haftalarca falcao diye oyalanacagiz yazdiniz

Sizofrenlik

Ya ne tuhaf insanlar var

Bazi tipler Kucuk Emrah gibi,surekli aciyla besleniyorlar ki ortada aci da yok cok sukur,komik oluyorlar,ama yukarda da yazdim cogu kripto

yalanlandığı için değil
daha çok vaktimiz var dendiği için kafayı yedi insanlar
Haftaya bitecek dese ve bitmese ki bitmez daha mi iyiydi,bana Sas'i savundurtmayin allahaskina ama mantiksiz degil aciklama,ffp kosullarini unutmadan evet daha zamanimiz var kesek erken bitse ama olmuyor iste ne zaman bitmiski

Falcaoyu almak aptallık zaten. 3 yıl imzalasa maliyeti 15 milyonu geçerdi. 10 milyona genç forvet alıp 1 milyondan 4 yıllık imzalasan daha mantıklı. 2 sene sonra gene en az 10 milyona satarsın.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yıllık 8 milyon euro istemiş. 3 yıllık sözleşme yapılsaydı muhtemelen adamakıllı ilk sezon katkı verir, diğer iki sezon yatışa geçer. Zamanında Drogba'nın bile maliyeti 1.5 sezonda 6 milyon euroydu. Bunun karşılığını da kat kat almıştık.

Haftaya bitecek dese ve bitmese ki bitmez daha mi iyiydi,bana Sas'i savundurtmayin allahaskina ama mantiksiz degil aciklama,ffp kosullarini unutmadan evet daha zamanimiz var kesek erken bitse ama olmuyor iste ne zaman bitmiski
ne zaman bitmiş ki yanlış bir düşünce yapısı insanların planlı programlı çalışmayla transferlerin kampa yetişmesini istemesi bu kadar şaşıralacak bir şey değil

Okadar aciklamalarin icinden acelemiz yok bölümünü mu önemli buldunuz

Ayni aciklama da en kaliteli isimler icin ugrasiyoruz,ayni zamanda gelecegi insa edecegiz bölümü de var mesela

Oralari gecelim önemli degil dogrudur beyler

Gervinho'nun 15 milyon euro olması saçmalığı nedir. 32 yaşında adam.

Adam akilli transferler yok
Gögüs+ stad sponsoru yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt