Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef yine yarım yamalak bir transfer dönemi olacak ya kadroda eksik olur yada saçma sapan adamlar alırız, çok iyi bir dönem geçirdiğimizi hatırlamıyorum zaten.

Falcao işi olmazdı zaten.Yıllık rakamlar çok fazla.Biraz sabırlı olmak lazım.Şu 2 ay zamanımız lafına bende sinir oldum fakat bize 3 transfer işi götürür.Forvet konusunda nokta atışı yapmamız lazım.

Scout transferleri gelecek gibi .
Aboubakar, falcao vs beklememek lazım.
Onyekuru da bir sene kiralanır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen senenin transfer şampiyonu Fenerin halini unutmadık

Baros-Keita-Arda üçlüsüyle başaralı olamadığımız sezon var.En mükemmel kadroyu bile kursan şampiyonluk garanti değil

CL için kadro eksik diyen varsa diğer takımlarla yarışamayacağımızın farkına varmalı.Bu konuda ne hoca ne yönetim bir şey yapamaz kendi içinizde çözün bu problemi.Belki başarılı oluruz orasını bilmiyorum ama tesadüfü başarı olur.Zaten Uefa bile ffp denen şeyi boşa çıkarmadı,tv gelirlerini geçtik adamlar marketing havuzu ile Türkiye'ninkinin arasında dağlar kadar fark var

Ajax örneği verilip duruluyor adamlar o yapıyı bile 1 günde kurmadılar

Kısacası Avrupa hayali için erken hoca hayalim var derken 1 günde oluşacak yapıdan bahsetmedi.Ama işte sizin gibi transfer delisi adamlarla zor iş böyle yapı oluşturmak

Tek mağlubiyetle yine hocanın egosundan girer komisyonundan çıkarsınız

Eger Tr de yerlesik ,FFP kiskacinda olan bir takim degilsen elbette degil
avrupa takımıyız hülyalarımız var hayallerimiz var demekle olmuyor abi
geçen sene de daha zamanımız var diye diye transferin son günü vagner love seleznov falan peşinden koşturuyolardı
ara transferde olanlar malum

Diagne gitmedikçe transfer falan hikaye.Fatih hoca bir hayalim var diyor sürekli,o hayal için sağlam futbolcular alman lazım.Bence ağustos ortalarına kadar bi hareketlilik olmaz ben onu anladım.

diagneyi nasıl pazarlayamıyorlar hayret ediyorum

bence doğru soru bu değil

sonuçta alacak adamlar da sadece açıp transfermarkttan istatistiklere bakmıyor maçları izliyor bunun manyak bir adam olduğunu görüyordur

doğru soru şu bence tamam parayı yaza aktaralım diye bu adamı aldık diyelim de 14.8 milyon euro verdikten sonra nasıl başka bir oyuncu bulamadık biz

bu paranın yarısına bile iyi santrafor alınırdı

Ligin başlamasina ne kaldi ve bir adamakilli gogus sponsorumuz bile yok.

Barcanin eskiden dedigi gibi bu kutsal renklerin uzerine sponsor almak istemedik der artik Abdur

Şimdi de bu başlamış pazarlamalara. Topunuza 6222 sokayım yeter lan artık

Bu kadar transfer meraklisi olmayin beyler biraz sabirli olun biliyoruz kolay degil ama sosyal medyadan baski uygulamayin

Adamlar sonucta kulubun parasini dogru kullanmak istiyorlar bu isi hafife almayin

Balik hafizali olmaya gerek yok Ocak ayinda marcao’yu aldigimizda 4.5 milyon euro cöpe verdiler diye yerden yere vurdunuz mesela

Biraz sabirli olun zaman verin adamlara,luyindama’yi son gun aldik o gunun sartlari bunu gerektirdi mesela (maicon’a son anda talip cikti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt