Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.786
- 11.687
- 1.473
Okaka vay güreşçi geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Scout transferleri gelecek gibi .
Aboubakar, falcao vs beklememek lazım.
Onyekuru da bir sene kiralanır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
8 ay önce belirtmis idim. Tivitirda duyumculuk mu oynasam : S
Forveti bulduk![]()
Okakayi yalanlamamis. Okaka HO.
o halde biz neye göre bu adama 13 milyon verip aldıkbence doğru soru bu değil
sonuçta alacak adamlar da sadece açıp transfermarkttan istatistiklere bakmıyor maçları izliyor bunun manyak bir adam olduğunu görüyordur
doğru soru şu bence tamam parayı yaza aktaralım diye bu adamı aldık diyelim de 14.8 milyon euro verdikten sonra nasıl başka bir oyuncu bulamadık biz
bu paranın yarısına bile iyi santrafor alınırdı
yahu ben Falcao'yu, Abubakar'ı neden almıyoruz demiyorum ki senin yazdıklarına ithafen cevap yazdım. Algı yaratılıyor medyada dedin, Falcao'yu yabancı medya yazdı dedim. Biz de biliyoruz ffp'yi o mevzu nerden çıktı. Medyada dönen isimleri çok takıyorlarsa Abubakar ismi yeni çıkmadı.Diyelim ki yabancı basındaki haberler doğru, tamam. İlgilendiğimiz futbolcuların maliyetleri yüksek gelmiş olamaz mı? Falcao'nun Monaco'da ne kadar para kazandığını biliyor musun? Abubakar'ın da kiralama bedeli de kulübün bütçesine uygun gelmememiş olabilir. Şu anda zaten başımızda FFP diye bir bela var. Oyuncu satmadan, bonservis ödeyerek oyuncu alamıyoruz.
Şimdi de bu başlamış pazarlamalara. Topunuza 6222 sokayım yeter lan artık
Geçen senenin transfer şampiyonu Fenerin halini unutmadık
Baros-Keita-Arda üçlüsüyle başaralı olamadığımız sezon var.En mükemmel kadroyu bile kursan şampiyonluk garanti değil
CL için kadro eksik diyen varsa diğer takımlarla yarışamayacağımızın farkına varmalı.Bu konuda ne hoca ne yönetim bir şey yapamaz kendi içinizde çözün bu problemi.Belki başarılı oluruz orasını bilmiyorum ama tesadüfü başarı olur.Zaten Uefa bile ffp denen şeyi boşa çıkarmadı,tv gelirlerini geçtik adamlar marketing havuzu ile Türkiye'ninkinin arasında dağlar kadar fark var
Ajax örneği verilip duruluyor adamlar o yapıyı bile 1 günde kurmadılar
Kısacası Avrupa hayali için erken hoca hayalim var derken 1 günde oluşacak yapıdan bahsetmedi.Ama işte sizin gibi transfer delisi adamlarla zor iş böyle yapı oluşturmak
Tek mağlubiyetle yine hocanın egosundan girer komisyonundan çıkarsınız
clde başarısız olunca hoca ne yapsın forvet almadı yönetim demeyeceksin o zaman aydın bey
yahu ben Falcao'yu, Abubakar'ı neden almıyoruz demiyorum ki senin yazdıklarına ithafen cevap yazdım. Algı yaratılıyor medyada dedin, Falcao'yu yabancı medya yazdı dedim. Biz de biliyoruz ffp'yi o mevzu nerden çıktı. Medyada dönen isimleri çok takıyorlarsa Abubakar ismi yeni çıkmadı.
Ben cl de başarı beklemiyorum ki
Katılım payını alalım yeter 1-2 tane galibiyet alırsak tatlı olur
Geçen sezon biraz şanslıydık kura konusunda her sene öyle olacak diye bir kaide yok
1 ve 2.torbadan takımlarla yarışma şansımız pek yok.2012-2013 örnekleri verilebilir belki ama şuan düzen çok değişti arada uçurum var
Top oynamayan takım hem Bjk yi hem Başak'ı eze eze nasıl yendi peki :/