Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama fizik ve güç açısından yeterli ama çok dağınık he daha iyisini bulabilir miyiz sanmıyorum o yüzden kalsın bide stoper aramayalım sonra iki ay daha

cenk ergün: fernando ile konuştum sevilla ile anlaştığını söyledi 2-3 güne transfer açıklanır dedi.

Cenk Ergün: Fernando ile konuştum. Sevilla için 'Bana sorarsan birkaç güne tamamlanır' dedi.

“ben fernando ile konuştum sevilla ile ilgili olarak. büyük olasılıkla oldu. bir kaç güne açıklanır diye düşünüyorum diyerek müspet konuştu.”

cenk ergün
sondakika geçelim banega oluyor galiba

Fernando'yu verip Banega'yı alamazsak yönetim fişini çeker herhalde bu kadar mal olamazlar.

Fernando da giderse iki as ortasaha oyuncusunu kaybetmiş olacağız. Çok kötü bir durum.

Fernando hadi abim hayırlar olsun :) banega buyur kral mekan senin.

Vedata 3m+3 oyuncu mu verdi bunlar yoksa 6m+3 oyuncu mu, rodop 6m diyor fener medyası 3m diyor

11-12 transfer sezonunda Diego'yu istiyordum.Arda ile uyumlu olacaklarını düşünüyordum.Sonra ikisini de Atletico almıştı.Banega transferi de o misal olacak gibi.Hem Banega'yı alamayacağız hem de iyi kötü eldeki tek 8 noya yakın orta saha Fernando da yok pahasına gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt