Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dagne ve fernandodan 17-18 gelse, banega 6,luyindama 5,onyekuru 1 desek, kalan 5-6 milyona hem ortasaha hem forvet nasıl alacaz. Bencce ortasaha topalla idare edecekler, forvetede 4-5 milyona okaka alınır. Plan buymuş.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Idare eder :cigara:

1762131_Galatasaray_SK.jpg

Banega gelse de gelmese de Fernando gitmeli zaten

Olmuyor artik zorlamaya gerek yok,her sezon 10 sari kart’i olan sakatliktan dolayi en az 5-6 Mac kaciran bir ön liberomuz var

Ayni zamanda hantal,ilk geldigi tudor’lu dönemi mumla aratiyor

Kesinlikle gitmeli ve yerine daha atletik ve tempolu bir oyuncu gelmeli

11-12 transfer sezonunda Diego'yu istiyordum.Arda ile uyumlu olacaklarını düşünüyordum.Sonra ikisini de Atletico almıştı.Banega transferi de o misal olacak gibi.Hem Banega'yı alamayacağız hem de iyi kötü eldeki tek 8 noya yakın orta saha Fernando da yok pahasına gidecek.
fernandonun 8 no ile alakası yok

Banega gelse de gelmese de Fernando gitmeli zaten

Olmuyor artik zorlamaya gerek yok,her sezon 10 sari kart’i olan sakatliktan dolayi en az 5-6 Mac kaciran bir ön liberomuz var

Ayni zamanda hantal,ilk geldigi tudor’lu dönemi mumla aratiyor

Kesinlikle gitmeli ve yerine daha atletik ve tempolu bir oyuncu gelmeli
Yerine kimse gelmediginde yada aytac mehmet topal geldiginde kimse aglamasin halen ogrenemediniz bir oyuncu almadan satiliyorsa ayvayi yedik demektir son gunapo cikar ugrastik alamadik der

33 yasindaki Donk bile daha cok katki sagliyorsa Fernando oturup dusunecek nerde neyi yanlis yapiyorum diye

Antreman resimlerine bakiyorum gayet fit görünüyor mesela simdilik,bizde tudor dönemi haric fit olmadi

Buyuk ihtimal Sevilla’ya transfer olacagi icin yaz boyunca calismis,sevilla ile anlasma olmasa herhangi bir calisma yapmayacakti

D-4K95uW4AEm0PQ

Bu ay 32 olacak, 1 yil sozlesmesi kaldi, yillik 3.3m kazaniyor, gecen sezon Ndiaye ile birlikte hayal kirikligiydi. 4 milyona satilirsa yonetim iyi is yapmis olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt