Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Messi'ci falan değilim ama adam gerçekten haklı.
2014 Dünya Kupasında da bunlara maçlar peşkeş çekiliyordu şimdi de aynısı yapılıyor.
2014 DK
2016 Olimpiyat
2019 Copa Amerika
Evsahipliği yapan bir ülke.
Bana göre karanlık şeyler dönüyor bu ülkeyle alâkalı.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hasan Şaş sürprizlere hazır olun falan deseydi insan heveslenirdi biraz iki ay falan deyince soğudum resmen 1 ay sonra resmi maç var adamların umrunda bile değil demek ki...

Özgür aytenin cezasını kaldırıp onu tahrik eden ileri zeka ergenlere ceza verirseniz belki gelirde varsa aldığı bilgiler paylaşır

Dagne ve fernandodan 17-18 gelse, banega 6,luyindama 5,onyekuru 1 desek, kalan 5-6 milyona hem ortasaha hem forvet nasıl alacaz. Bencce ortasaha topalla idare edecekler, forvetede 4-5 milyona okaka alınır. Plan buymuş.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Topali hic istemeyen biri olarak bir yil gelirse sesimi cikarmayacagimi.dusunmeye basladim. Yabanci siniri,bonservis vs. Acaba genclerde yokmu dos oynayabilecek biri

Peru penaltı kazandı

sent via GSC

Ne yani transferi 2 gün önce öğreneceksiniz diye-ki doğruluğu kesin değil- birinin birine ana bacı yapmasına göz mü yumacaksınız
Abartmayin bizde yazdigini okuduk yanlisti evet ama ana baci yoktu adami kiskirtanlar nolcak ve coguda mod onursal uye diye gecinen tipler

Ne yani transferi 2 gün önce öğreneceksiniz diye-ki doğruluğu kesin değil- birinin birine ana bacı yapmasına göz mü yumacaksınız
Doğruluğu gayet kesindi kaynağını yönetim biliyordu ki çocuk duyum vermiyordu ve siteye zaten nadiren giriyordu ortamı gerici hiç oaylasimi yoktu ama sitenin sözde eski uyelerinden birkaç dokunulmazligi olan ergen kasti olarak tahrik ettiler çocuğu tahrik edenler ceza almadı ama özgür almıştı

Doğruluğu gayet kesindi kaynağını yönetim biliyordu ki çocuk duyum vermiyordu ve siteye zaten nadiren giriyordu ortamı gerici hiç oaylasimi yoktu ama sitenin sözde eski uyelerinden birkaç dokunulmazligi olan ergen kasti olarak tahrik ettiler çocuğu tahrik edenler ceza almadı ama özgür almıştı
iyi olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt