Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.982
- 7.464
- 1.548
Roque Mesa işi inşallah yalandır yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o yüzden fırsat transferiydi zatenAvdijaj oynadığı takımda problemliydi
Abdurahimle dalga geçmişler menajerim diye tam bir rezillik her arayıp menajerim diyenle konuşuyor demek bu adam vah vah vah halimize.
Kabul et Sergen ortasaha olarak bizden iyi durumdalar şu an.Kanatlar ise yarışırtrabzon kanatlar cok iyi oldu.obi mikel tutarsa net şampiyonluk adayılar.murat cem akpınar da cok yetenekli ortasahada.fenerden falan öndeler,ama stoper ve forvet de almalılar.bjkden de öndeler bence stoperi ve forveti hallettiler mi: )
trabzon
beşiktaş
fenerbahce
şu an sıralama kadro olarak
fernando gönderilip yerine ne mesa alınır ne de josef.
hiç göndermeyelim daha iyi.
Tuaf olan ne biliyormusun bunda? Adamla görüntülü kosuyor , taniyormusun konustun kisiyi? Tabiki hayir, ozaman herkes bunu arayip menajerim diye görüntülü konusabiliyor, haydi onuda gectim, yabanci dilin yoksa ne diye aciyorsun adamin telini. Tamamen absürd bir olay2 gündür gülüom buna yaw.
şu adam kulüp transferinden sorumlu
e herhalde yani,ortasaha için evet ama kanatlarda feghouli ve babeli geçemezler+onyekuru gelecek daha.ama ortasahada güçlüler.yusuf 8 de oynayabilyo galiba ,abdülkadir parmak zaten cok iyi.ama abdülkadir ömür falan da cok kosuyor,mücadele ediyor,ortasahadaki eksikliği gideriyo bi şekilde.şimdi mikel de geldi,onazi iyileşecek.murat cem akpınar var,onu da cok begeniyorum.azeri murat cem.ahmet canbazı merak ediyorum,yeni transferlerden.merkez ortasaha o da.bi de salih kavrazlı var forvette,cok övüyolar ,şimdilik altyapıya gidebilir.ama ünal hoca oynatadabilir.Kabul et Sergen ortasaha olarak bizden iyi durumdalar şu an.Kanatlar ise yarışır![]()
Mantığı yok tabi Vedat forvete yedek Kruse mesutu yedekleyecek 4-2-3-1 dizaynına dönecek gibiMesut işi tamamen transfer obezliği. Hadi bir kişi mantıklı bir kadro dizaynı yapsın.Mesut + Kruse + Muriqi yada başka santrafor+Rodrigues+Moses.
transfer sezonu başladıgından beri aynı fikirdeyım cagneyle ugrasana kadar hoca manevi oglunu bukadar ciddiye almayıp satsaydı simdi elimizde hem para olurdu
hemde zararlı bir oyuncudan kurtulurdu takım
transfer sezonu başladıgından beri aynı fikirdeyım cagneyle ugrasana kadar hoca manevi oglunu bukadar ciddiye almayıp satsaydı simdi elimizde hem para olurdu
hemde zararlı bir oyuncudan kurtulurdu takım

Ben böyle bir konuşma olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki o masada hiç kimse böyle bir konuşma oldu diye servis yapmaz. Fatih hocanın aklında hala 2000 yılındaki dinamik orta saha pres yapan forvet var. Yıllar geçse de hoca değişmiyor. Ayrıca hoca çok sabırlı biri değil acele etmeyelim demiş olsa bile bu ağustos sonunu bekleyelim demek değil.şampiyon kadro var aceleye gerek yok çok tehlikeli laflar bunlar
Kusura bakma takımın kadrosu hiç de bahsedildiği gibi iyi değil.Şampiyonlukların nasıl geldiği biliniyor.Avrupa da oynadığımız her takımın ortasahası bizi EZDİ GEÇTİ.Buna L.Moskova'da dahil. Rakiplerin güçleniyor.Sen ise stabil bile değilsin güç kaybediyorsun.
Ben böyle bir konuşma olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki o masada hiç kimse böyle bir konuşma oldu diye servis yapmaz. Fatih hocanın aklında hala 2000 yılındaki dinamik orta saha pres yapan forvet var. Yıllar geçse de hoca değişmiyor. Ayrıca hoca çok sabırlı biri değil acele etmeyelim demiş olsa bile bu ağustos sonunu bekleyelim demek değil.
Şampiyon kadronun ne tarz sıkıntılar yaşadığını birinci elden hoca biliyor. Yani bu haber tamamen safsata.