Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben böyle bir konuşma olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki o masada hiç kimse böyle bir konuşma oldu diye servis yapmaz. Fatih hocanın aklında hala 2000 yılındaki dinamik orta saha pres yapan forvet var. Yıllar geçse de hoca değişmiyor. Ayrıca hoca çok sabırlı biri değil acele etmeyelim demiş olsa bile bu ağustos sonunu bekleyelim demek değil.
Şampiyon kadronun ne tarz sıkıntılar yaşadığını birinci elden hoca biliyor. Yani bu haber tamamen safsata.

bencede o ortasaha ve hucum hattı var ona katılıyorum ama düşünceyle eylemler inanılmaz tutarsız

hedefim avrupa diyorsan eger ,elindeki fernando malhanda japon marianolarla avrupada pas pas olursun bunu bilmen lazım

adamların isimleri lig sampiyonluguna yetiyor ama fiziken hepsi emeklilik kıvamında

bu adamları ilk etepta satmaya çalışsaydı hem 3-5 para kazanırdık hem o bölgeler genc scout hamlesi yapabilirdik

özetle avrupa icin kadro yetersizinde ötesinde saglam bir grupta şu saydıgım oyuncuları pas pas ederler hoca bunları görmeyip belhanda gibiler satılmasın diyor gelde anla

Muslera
Linnes Lyundama Marcao Nagatomo

Souza Banega
Belhanda
Feghouli Diagne Babel

Bu ilk 11 üç sene üst üste hiçbir transfer yapılmasa dahi bizim ligde rahat şampiyon olur.

Avdijaj baya beyinsiz herif. Komik röportajlari var. Futbolcu salak klisesi ona acayip uyuyor.

@burakozgl: İlginç bir hamle olur. Mesa, sert ve dinamik bir oyuncudur. Tam ön libero değil, daha çok 6 buçuktan 8 numara gibidir.

Mesa - Banega - Belhanda 3'lüsü olursa çok sert bir orta saha olur. Hocanın aklında Şampiyonlar Ligi maçları olduğu çok belli. Tarz olarak tam uyuyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu Mesa'yı 1 maçta çıplak gözle 90 dakika izleyen var mı? Bana Fatih Terim'in isteyeceği tarzda bir oyuncu gibi gelmedi hiç.

mesa geçen sene 49 maça çıkmış, hocam devamlılığı olan oyuncuları istiyor

Mesa 90 dakkika izleyen adam yalan soyluyor

1 yılı kalmış banegayı vermeyenler 2 yılı olan 49 maça çıkmış adamı verirler mi sizce . halimiz çok kötü

mesa geçen sene 49 maça çıkmış, hocam devamlılığı olan oyuncuları istiyor
49 maça çıkmış ama ortalama 60 dakika süre almış her maçta. Yani 2. yarının başında oyundan alınmış çoğu maçta. 90 dakika çıkardığı maç sayısı sınırlı. Yaşı ve kondisyonu el vermemiş sanırım. 49 maçta 3 gol 5 asist yapmış.

üşenmedim saydım transfermarkt'ta Mesa geçen sezon oynadığı 49 maçın sadece 19'unda 90 dakika boyunca sahada kalmış.

@burakozgl: İlginç bir hamle olur. Mesa, sert ve dinamik bir oyuncudur. Tam ön libero değil, daha çok 6 buçuktan 8 numara gibidir.

Mesa - Banega - Belhanda 3'lüsü olursa çok sert bir orta saha olur. Hocanın aklında Şampiyonlar Ligi maçları olduğu çok belli. Tarz olarak tam uyuyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ortasaha üçlünün komple 30 yaşında olmasıysa fazlasıyla yanlış bir hamle. bu 3'lü ile cl'yi alamayacağına göre genç biri olması lazım arada.

Cifte vatandaş ülkeler izin veriyorsa 3 hatta 4, 5 tane pasaport alabilirsin.

Bende Belçika (doğum ve yerleşim), Türk ( büyükbabalar & büyükanneler göcmenlik) Sirp (Anne) ve Karadağ (Baba) pasaportlarim var.
Futbol için söyledim ben onu 3. İşletemiyorsun yoksa dunyada her oyuncu 5-10 ülke vatandaşı olup yabancı sınırları aşılırdı

1
Göztepe, bir süredir ilgilendiği Eren Derdiyok’un transferini bitirme noktasına geldi. Deneyimli golcünün İzmir ekibine transferi an meselesi. (Fanatik)

843ad8f04aef47738c6eb94d4fda5257.jpg

2
Banega’nın bonservisi konusunda zorluk çıkaran Sevilla, Fernando için Galatasaray’ın kapısını yeniden çalmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim ise Banega – Fernando takası dışında Brezilyalı futbolcuyu bırakmak istemiyor. (Fanatik)

d0550336be7841b3b7d74d6f0c3e5d51.jpg

3
Aboubakar ile el sıkışan Galatasaray, bu hafta yıldız golcünün kulübünü ikna etmek için Portekiz’e çıkarma yapıyor. Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi üzerinden Porto ile masaya oturulacak. (Fanatik)

d7f69c9135b542d1b0972ece6caf7603.jpg

4
Trabzonspor, bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Marcus Berg için yeniden masaya oturdu. Olympiako ve PAOK’tan daha iyi teklif veren Karadeniz ekibi bu kez imza attırmak istiyor. (Fotomaç)

e85787edc82c4a69814ca2d8271a6cbc.jpg

5
Trabzonspor 10. transferine çok yakın. Bordo-mavili ekip, Osnabrück altyapısında yetişen, Schalke’de fark edilen ve son olarak Willem’de oynayan Donis Avdijaj ile anlaştı. 22 yaşındaki Kosovalı kanatın transferi an meselesi. (Fotomaç)

db2fabb20eb14367b6a578c0f911abe0.jpg

6
Galatasaray, 33 yaşındaki Radamel Falcao için 5 milyon euro maaş, 1 milyon euro maça çıkma bonusu, 2 milyon euro imza parası ile puan ve şampiyonluk primi verecek. Kolombiyalı golcü için bonservis ödenmeyecek. (Fotomaç)

8c61756b6e714169842081faecb7923a.jpg

7
Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe’de Zajc, Eljif Elmas ve Jailson için pazarlıklar sürüyor. Sarı-lacivertliler bu üç oyuncudan 25 milyon euro gelir bekliyor. (Fotomaç)

eafde9f81b0047c5a47a4423c3b10636.png

8
Japon basını, Kashima Antlers’te forma giyen 23 yaşındaki golcü Yuma Suzuki için Beşiktaş’ın görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Oyuncunun menajerinin de ‘’Beşiktaş’ın teklifi cazip’’ dediği iddia edildi. (Fotomaç)

013fe7fac0b649e88d5058f668c2576e.jpg

9
Fenerbahçe, MKE Ankaragücü’ne 1.5 milyon euro ödeyeceği kaleci Altay Bayındır’a yıllık 500 bin euro karşılığı Türk Lirası ödeyecek. Oyuncu 4 yılda 2 milyon euro kazanacak. (Hürriyet)

99dbda93c21d4f87a053ddd53dd81a97.jpg

10
Emre Mor transferinde Abdullah Avcı'nın devrede olduğu bildirildi. Usta hocanın, bu hafta içinde 21 yaşındaki kanat oyuncusu ve menajeri Ali Polot ile görüşüp Beşiktaş'a gelmesi konusunda iknaya çalışacağı kaydedildi. (Fotomaç)

177f25c30b6146d58ace5e86007a1aa9.jpg

11
Transferi imza aşamasına gelen Garry Rodrigues’in menajeri D’ailva Badou Ndiaye’yi Fenerbahçe’ye teklif etti... Son kararı Yanal verecek. Geçen sezon kiralık olarak G.Saray forması giyen Ndiaye, Fatih Terim'in yeni sezon planlarında yok. (Takvim)

bbf59b9050b14a57bfbbd090a588ab59.jpg

12
Transfer çalışmalarında ağır hareket eden Beşiktaş, gizlice sürdürdüğü Lazar Markovic tranferiyle ses getirmek istiyor. Liverpool ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan 25 yaşındaki ile büyük oranda anlaşıldı. Yönetim, sağ kanat oyuncusuna imzayı attırıp, kampa yetiştirmek istiyor. (Yeni Şafak)

676ea969705949da8a08c0be6d2ca81d.jpg

13
Pazarlıklara 10 milyon Euro'dan başlayan Fransız ekibi Lille, teklifini 17 milyon Euro’ya kadar çıkarttı. Ancak yönetim de aynı kararlılıkla teklifi reddetti. Lille’in bir kez daha Trabzonspor’un kapısını çalacağı öğrenildi.

609a06fd14574d8d9cb21562c0315613.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt