- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
salla gitsin,dün hasan şaştan sonra umrumda degil kimin ne dediğiWamangitukaya gurrpegimidir nedir ilgimiz yok demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
salla gitsin,dün hasan şaştan sonra umrumda degil kimin ne dediğiWamangitukaya gurrpegimidir nedir ilgimiz yok demiş
Ben daha uzulen okumadım,evet gelse.is yapardi da o.kadar da elzem degildi +bir yabanci olarakselezynov vedat'tan da diagne'den de fersah fersah iyi forvetti. burda ona demediğini bırakmayanlar vedat'a üzülüyor.
o zaman kesin gelmiştirRadyospor, özgür Sancar röportaj yapmış, afrika kupasından sonra da Onyekuru, Ndiaye, Belhanda durumları netleşecekmiş
Garry giderken büyük ihtimal bizimkiler Trezeguet için diagneyi verin 10 milyona dediler başkanları 17-20 falan uçuyordu tamam diyip yapıştırdılar yaşadık örneğini zannımcaPeki hakani transfer etmek icin gidip bana mehmeti ver dediginde adamlar peki al verdik mehmeti derlerse naparsin magu baskan :d
Aslında tam öyle demiyorWamangitukaya gurrpegimidir nedir ilgimiz yok demiş
Valla keşke alsalar ya Garry'yikaynaka spor falan mı ,almıslardır ya
guga şart değil,bruno peres veya mayke de olurEboue gibi bir bekimiz olsa keşke tekrar :red:
Reale ne çakmıştı be, yoboyu ne yollamıştı adam hala bulunamıyor
Bezelyeye rodop çok pahalı dedi olmaz o işguga (20)
wamangituka(19)
benaga(31)
chicarito (31)
herkesin gönlü olur
guga (20)
wamangituka(19)
benaga(31)
chicarito (31)
herkesin gönlü olur
Ali Naci iyi gidiyoe şimdiliksevilla banega için bizimle görüşüyosa,satacaktır.hasan şaşta dün yalanlamadıgına göre gelir banega..öte yandan ali naci hürriyette aboubakar ve mehmet topalı yalanlamıstı