Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
4-4-2 yapıyorlar rtaş Ben arfa sağ kanat özil merkez ortasaha yanına luiz gustavo sola garry10 numaraya Kruseyi almışken Mesutu bekleyen fblileri anlamıyorum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-4-2 yapıyorlar rtaş Ben arfa sağ kanat özil merkez ortasaha yanına luiz gustavo sola garry10 numaraya Kruseyi almışken Mesutu bekleyen fblileri anlamıyorum![]()
iyi gidiyo da sıkıntı şu.detay vermiyo.mesela en son bitiyodu banega ,1 milyon kalmıstı ne oldu..haberimiz yok : )Ali Naci iyi gidiyoe şimdilik
4-4-2 yapıyorlar rtaş Ben arfa sağ kanat özil merkez ortasaha yanına luiz gustavo sola garry![]()
ikisi birden gelsin
Evet haklısın ama en azından her gün birini yazmıyor, hepsi yalanlandı Banega dışındaiyi gidiyo da sıkıntı şu.detay vermiyo.mesela en son bitiyodu banega ,1 milyon kalmıstı ne oldu..haberimiz yok : )
Harold Preciado - Oyuncu profili 2019
Çin'e transfer olmadan once kolombiya basinina gore ilgilenmistik ama bizimkiler haberleri yalanlamisti. 115 macta 80 gol atmis, 6 ay sozlesmesi kaldi
Kimi satıyorduk ulan?Heh Cagne yaz 13.Fernando'yu da Banega ile takaslıyorum tamamdır bu iş
Hey maşallah ekibe bak kimse geri dönmez4-4-2 yapıyorlar rtaş Ben arfa sağ kanat özil merkez ortasaha yanına luiz gustavo sola garry![]()
poor Galatasaray's jardel
16mye satıldı duyumu var şu afrika kupası bitse de artık bizde önümüze baksakdiagne nereye gitmis
16mye satıldı duyumu var şu afrika kupası bitse de artık bizde önümüze baksak
Ben gssözlükte gördüm quakerboy eskiden bi kaç şey tutturmuşlığu var ama şuan nasıl bilmiyorum sallamada olabilirnerde yaziyor
Ama o adam rerererarara.net sitesindeydi, ekşi deki fake olabilirBen gssözlükte gördüm quakerboy eskiden bi kaç şey tutturmuşlığu var ama şuan nasıl bilmiyorum sallamada olabilir