Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük hata olur Ünder icin. Alman ve Bayern kültürü cok farkli, alkol ve bira üzerine kurulu vs. Orada yapamaz. Yemek kültürü vs Italya ile cok farkli. Ben olsam gitmem.

Bira Severim Sauerbraten diye yemekleri var çok güzel tavsiye ederim renkdas

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yaprak kımıldamıyor. Bari yusuf erdoğan falan alın 1-2 gün idare etsin bizi.

D-92L_BX4AAZ9XK

bale.gif
Melo'ya baksana olacakları biliyormuş gibi hiç kasmıyor adam, Drogba'da dönünce fena sövmüş gibi

Yusuf yazıcı ve abdülkadir ömür’ü dikkatlice izledim hiç 20’lik topçu gibi gelmediler. Potansiyellerine 10 verilir. Ama 20 overpaid. Hele elif max 3 eder. Millet çöplerini nasıl pazarlıyor biz iyi kötü gol kralı olmuş adamı itin götüne soktuk piyasası düştü. Bu işler biraz da pr.

Yusuf yazıcı ve abdülkadir ömür’ü dikkatlice izledim hiç 20’lik topçu gibi gelmediler. Potansiyellerine 10 verilir. Ama 20 overpaid. Hele elif max 3 eder. Millet çöplerini nasıl pazarlıyor biz iyi kötü gol kralı olmuş adamı itin götüne soktuk piyasası düştü. Bu işler biraz da pr.

pogba 100 ise abdüş de en az 25 eder

piyasanın bir de bu yanı var

Avrupada/brezilyada yasin düsük ve 15 adam gibi mac yaptigin an 10 milyon ediyorsun. Ligue 2 de bile artik takimlar oyunculari icin 10 milyon ve daha fazla istemeye basladir. Fiyatlar eskisi gibi degil artik.

Potansiyele veriliyor paralar, bizde öyle genç oyuncu yok.. Ozan'ın 7.5 serbest kalması olmasaydı (Dursun saolsun) ona da 20 çekilirdi

Fenerlilerin laflarını okuyup neden tartisiyorsunuzki kendileri tek kuruş açıklamıyor karı profesöru azmi alıyor saniyorsunuz

Herkesi kandirsinlar bakalım uefaya ne yalan sikacaklar

Fatih hocanin Kapindan sonra keske artik yavas yavas sponsor anlasmasi gelse. Bu ay birsey gelmezse, Nefle 3 senelik anlasma gelir herhalde. Max 20-25 milyon Lira verirler senede.

Şu fıtbolcuların, teknik heyetin ücretlerini de paylaşmayalım artık kulüp olarak. Fener slimani’ye 5 verir yıllık açıklamadığı için gündem olmaz bizim her ücret olay. Alemin kerizi biziz galiba. Ya herkes açıklasın ya da biz de açıklamayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt